Την ήττα με 3-1 γνώρισε ο Ακρίτας στο “Τσίρειο” στάδιο από τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα της Β’ Κατηγορίας Άρη Λεμεσού, για το εξ αναβολής παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής. Στους 31 βαθμούς και την 11η θέση παραμένει η ομάδα της Χλώρακας.

Ο προπονητής του Ακρίτα Δημήτρης Ιωάννου λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών και της κούρασης προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στην αρχικό σχήμα, χρησιμοποιώντας πάρα πολλούς νεαρούς Κύπριους ποδοσφαιριστές.
Το σκορ άνοιξε στο 39ο λεπτό ο Σικόρσκι για τον Άρη μετά από σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενουμένων. Σαν να μην έφθανε αυτό για τον Ακρίτα, λίγα λεπτά αργότερα η “ελαφρά ταξιαρχία” σημείωσε και δεύτερο γκολ με τον Δημητρίου, ο οποίος διαμόρφωσε το 2-0 του α’ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Ντάνιελ Σικόρκσι “καθάρισε” την υπόθεση νίκη για τον Άρη με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 61ο λεπτό, σημειώνοντας το 3-0.
Το μόνο που κατάφερε ο Ακρίτας ήταν να μειώσει σε 3-1 με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μιχάλη Χριστοδούλου στο 79ο λεπτό.
