Τζέισον Πάντσεον στο AthlitikaPress: “Θέλω να μείνω στην Πάφο αλλά… δεν εξαρτάται από εμένα”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Μπορεί να βρίσκεται στα τελειώματα της καριέρας του, ωστόσο με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί δίκαια συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του φετινού πρωταθλήματος Cyta.

Ο λόγος φυσικά για τον “εγκέφαλο” της Πάφος FC μέσα στον αγωνιστικό χώρο Τζέισον Πάντσεον, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο “AthlitikaPress” για το παρελθόν, το παρόν αλλά και το μέλλον του στην ΠΑΦΙΤΙΚΗ ομάδα.

Διαβάστε αναλυτικά όσα μας δήλωσε:

  • Ποιοι είναι οι λόγοι κατά την άποψη σου που η Πάφος FC έμεινε εκτός στόχων στην φετινή σεζόν;

“Για κάποιο χρονικό διάστημα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά αυτό δεν είχε συνέχεια και δεν ήμασταν καλοί σε αρκετά ματς. Πρέπει να δούμε ατομικά ο καθένας μας το τι έφταιξε και μείναμε εκτός των στόχων μας. Απ’ εκεί και πέρα κάναμε κάποια πολύ καλά παιχνίδια όπως το τελευταίο (με την Νέα Σαλαμίνα) και πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο μέχρι και το τέλος της σεζόν.”

  • Πιστεύεις ότι οι συχνές αλλαγές προπονητών επηρέασε αρνητικά το έργο σας στην φετινή σεζόν;

Όλα επηρέασαν, αλλά πρέπει εμείς οι παίκτες πρώτα να κάνουμε αυτοκριτική για το τι πήγε λάθος σε ατομικό αλλά και σε ομαδικό επίπεδο”.

  • Φέτος παρουσιάστηκε πολύ βελτιωμένος σε σχέση με την πρώτη σου σεζόν στην ομάδα της Πάφου. Πως εξηγείς το γεγονός αυτό;

“Η αλήθεια ότι πέρυσι όταν ήρθα στην Πάφο προερχόμουν από μια μεγάλη αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους. Θεωρώ ότι στα πρώτα παιχνίδια δεν έγινε καλή διαχείριση, καθώς θα έπρεπε να παίρνω σταδιακά χρόνο συμμετοχής για να προσαρμοστώ. Στην δεύτερη μου σεζόν ακολούθησα κανονικά το βασικό στάδιο προετοιμασίας μαζί με τον Κάμερον Τόσακ προπονητή, γεγονός που με βοήθησε πολύ να ανέβω αγωνιστικά και να αποδώσω πολύ καλύτερα”.

  • Πολλοί είναι οι φίλοι της Πάφος FC που ρωτάνε αν ο Τζέισον Πάντσεον θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα τους την νέα σεζόν. Πως τους απαντάς;
  • “Δεν εξαρτάται από εμένα αλλά είναι μία ερώτηση που πρέπει να κάνετε στον Ρομάν Ντούμποβ. Θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι στην Πάφο για να αφήσω όταν φύγω μία κληρονομιά και κάτι σπουδαίο πίσω μου όταν φύγω”.

*Ευχαριστίες στον Εκπρόσωπο Τύπου της Πάφος FC Πολύβιο Παλιούρα για την βοήθεια του για να πραγματοποιηθεί η πιο πάνω συνέντευξη.