Με αντίπαλο την Ελλάδα αρχίζει τις υποχρεώσεις της η Εθνική Κύπρου των Ελπίδων

Πρεμιέρα σήμερα για την Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21.

Στο Στάδιο Απόστολος Νικολαϊδης, θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της Ελλάδας για τον τέταρτο όμιλο ης διοργάνωσης. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 17:30.

Ο κύκλος της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε χωρίς ουσιαστικά προβλήματα και όλοι οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στην αποστολή βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Γιάννος Οκκάς από τη Δευτέρα προσπάθησε να επικεντρώσει το βάρος της προσπάθειας σε θέματα τακτικής και η ομάδα μας με νέο πρόσωπο, θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21.

«Αρχίζουμε μια νέα διοργάνωση, με νέο πρόσωπο και προσδοκούμε να πετύχουμε το καλύτερο. Η ομάδα στελεχώνεται από πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και με τη διάθεση που υπάρχει, μπορούμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για έντονη παρουσία στην προκριματική φάση.

Κάθε αρχή είναι σημαντική και με μεγάλη προσπάθεια και αυτοσυγκέντρωση, πιστεύω ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε θετικό αποτέλεσμα στην Ελλάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νικόλας Παναγιώτου.

Ελλάδα και Κύπρος συμμετέχουν στον τέταρτο όμιλο της προκριματικής φάσης μαζί με την Πορτογαλία, τη Λευκορωσία, την Ισλανδία και το Λίχτεσταίν.

Στην αποστολή βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

ΑΕΚ: Γιώργος Ναούμ
ΑΕΛ: Μιχάλης Κυριάκου, Στραχίνια Κέρκεζ, Δημήτρης Αβραάμ
ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Δανιήλ Παρούτης, Ανδρέας Χρυσοστόμου
ΑΠΟΕΛ: Ανδρέας Κατσαντώνης, Σταύρος Γαβριήλ
Εθνικός Άχνας: Κωνσταντίνος Ηλία
Νέα Σαλαμίνα: Κωνσταντίνος Σεργίου, Θωμάς Νικολάου, Ιάσωνας Πικής
Πάφος FC: Κυριάκος Αντωνίου
Ομόνοια Λευκωσίας: Νικόλας Παναγιώτου, Ανδρόνικος Κακουλλής, Χαράλαμπος Χαραλάμπους
Καρμιώτισσα Πολεμιδιών: Στέφανος Κίττος
Λεβαδιακός: Ιωάννης Κωστή
Λέιτον Όριεντ: Έκτορ Κυπριανού
Τσάρκο Σέλο: Παναγιώτης Λουκά

Πηγή: Cfa.com.cy