Πάτησε κορυφή η Πέγεια και τώρα…. ποιος την πιάνει! (εικ+βιντ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Γ’ κατηγορίας ανέβηκε η Πέγεια 2014 μετά την εκτός έδρας νίκη της επί του Κορμακίτη με 2-0!

Οι “κιτρινόμαυροι” έφθασαν τους 35 βαθμούς και βρίσκονται στο +2 από την δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας Ολυμπιάς Λυμπιών. Να σημειώσουμε ότι οι ΠΕΓΕΙΩΤΕΣ έχουν και αγώνα λιγότερο!

Το σύνολο του Γιάννη Χριστοδούλου τα βρήκε “σκούρα” στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας Κορμακίτη, καθώς οι γηπεδούχοι “ταμπουρώθηκαν” στην άμυνα κρατώντας με “νύχια και με δόντια” ανέπαφη την εστία τους. Παρά τις ευκαιρίες που βρήκαν οι ποδοσφαιριστές της Πέγειας, η μπάλα δεν κατέληξε ποτέ στο πλεκτό στο α’ μέρος, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μπουν στα αποδυτήρια με το “άγονο” 0-0.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν για το πολυπόθητο γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα και κατάφεραν με τον συνήθη “ύποπτο”. Ο Καρίμ Μπεν Κμαγιάλ κέρδισε πέναλτι μετά από ατομική προσπάθεια, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ στο 60ο λεπτό.

Το γκολ του Αγγλομαροκινού ανάγκασε τους γηπεδούχους να “ανοιχτούν”, με την Πέγεια να βρίσκει κι’ άλλες ευκαιρίες για να σημειώσει το δεύτερο γκολ. Αυτό τελικά ήρθε στο 85ο λεπτό, όταν ο Ντιαλλό με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.