Π. Παλιούρας στο AthlitikaPress: “Ξεκάθαρος στόχος οι τρεις βαθμοί κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Δηλώσεις στο AthlitikaPress έκανε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC Πολύβιος Παλιούρας.

Διαβάστε αναλυτικά όσα μας δήλωσε:

Για την ήττα από την Δόξα:

“Δυστυχώς η τελευταία εμφάνιση της ομάδας μας στο “Μακάρειο” στάδιο μας άφησε το συναίσθημα της απογοήτευσης, αφού η ομάδα μας δεν απέδωσε όπως αναμέναμε, δημιουργικά δεν ήμασταν καλοί και δύο πολύ καλές ευκαιρίες που βρήκαμε δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Από την άλλη δώσαμε σε κάποιες στιγμές εύκολα τη μπάλα στον αντίπαλο όπως συνέβη και στη φάση του 88′ όταν και δεχτήκαμε το τέρμα”.

Για την συνέχεια:

“Έχουμε δει τα λάθη μας και οι παίκτες μας έχουν ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα, στον οποίο οφείλουμε να παρουσιαστούμε πολύ πιο βελτιωμένοι και αποτελεσματικοί. Βλέπουμε πως στα χαμηλά της βαθμολογίας έρχονται απρόσμενα αποτελέσματα και η κάθε ομάδα μπορεί να σου κάνει τη ζημιά, οπότε με κάθε σοβαρότητα και με ξεκάθαρο στόχο τους 3 βαθμούς, βλέπουμε το εντός έδρας ματς του Σαββάτου κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα”.

Για τις απουσίες ενόψει Νέας Σαλαμίνας:

Όσον αφορά τυχών επιστροφές, όλα δείχνουν πως θα αγωνιστούμε με ακριβώς με τα ίδια δεδομένα, με τον κ. Στηβ Κωνσταντινίδη να αξιολογεί έως την τελευταία στιγμή τα δεδομένα σχετικά με τους τραυματίες Puncheon, Murphy και Βαλεριάνο”.