Κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι για τον Ακρίτα Χλώρακας

Από: Γιώργος Γεωργίου

Στροφή 24η στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας και ο Ακρίτας Χλώρακας έχει εκτός έδρας αποστολή. Οι “πράσινοι” θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στο Κοινοτικό Γήπεδο Ερήμης τον τοπικό Κούρη την Τετάρτη (17/3) στις 15:30.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιωάννου για διάφορους λόγους δεν παίρνει τα αποτελέσματα που θα ήθελε στα τελευταία παιχνίδια, με αποτέλεσμα να βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Το αυριανό ματς είναι πολύ κρίσιμο για τον Ακρίτα, καθώς η ομάδα του Κούρη είναι από τις ομάδες που “παλεύουν” για την επιβίωση τους στην κατηγορία.

Αυτή την στιγμή η ομάδα της Χλώρακας βρίσκεται στην 10η θέση με 29 βαθμούς (και ένα παιχνίδι λιγότερο), ενώ ο Κούρης στην 15η θέση με 25 βαθμούς.