Έβαλε “φρένο” στην Ομόνοια 29Μ η εντυπωσιακά βελτιωμένη ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Η αγωνιστική άνοδος της ΕΝΑΔ Πόλεως Χρυσοχούς φάνηκε και στο σημερινό παιχνίδι (13/3) απέναντι στην πρωτοπόρο της Γ’ Κατηγορίας Ομόνοια 29ης Μαΐου.

Το σύνολο του Κώστα Καϊάφα πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο Δημοτικό Στάδιο Πόλης Χρυσοχούς παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας με το “άγονο” 0-0.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Ομόνοια ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, με τους ποδοσφαιριστές της ΕΝΑΔ να “ψάχνονται” μέχρι το πρώτο εικοσάλεπτο. Απ’ εκεί και έπειτα οι γηπεδούχοι ανέβασαν “στροφές” ισορροπώντας το ματς. Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, ωστόσο το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ.

Στην επανάληψη και ενώ όλοι περίμεναν την ομάδα της Λευκωσίας να πιέσει για το γκολ της νίκης, εντούτοις η ΕΝΑΔ με εντυπωσιακή εμφάνιση έδειξε ότι αν μη τι άλλο θα παλέψει μέχρι το τέλος για την σωτηρία της. Η ομάδα της Πόλης απώλεσε κραυγαλέες ευκαιρίες για να σκοράρει και ταυτόχρονα κράτησε ανέπαφη την εστία της.

Το τελικό 0-0 αφήνει “γλυκόπικρή” γεύση στην ομάδα της Πόλης, καθώς η ΕΝΑΔ θα μπορούσε να πανηγυρίσει τη νίκη βάση των ευκαιριών και της εμφάνισης της. Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι “φωνάζουν” για περίπτωση υπέρ τους πέναλτι στο β’ ημίχρονο, το οποίο δεν δόθηκε από τον διαιτητή.

Με τον σημερινό βαθμό η ΕΝΑΔ έφθασε τους 11 βαθμούς και βρίσκεται στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Γ’ κατηγορίας.