“Κοιμήθηκε” και το πλήρωσε στο τέλος η Πάφος FC (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με ελάχιστες ευκαιρίες για γκολ, η Πάφος FC ηττήθηκε στο “Μακάρειο” στάδιο από την Δόξα Κατωκοπιάς με 1-0. Ανύπαρκτη επιθετικά ήταν η ομάδα του Στηβ Κωνσταντινίδη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και το “πλήρωσε” στο στα τελευταία λεπτά του ματς, όπου και σκόραραν οι γηπεδούχοι. Στους 36 βαθμούς παραμένουν οι “γαλάζιοι” μετά την σημερινή ήττα.

Με πρωταρχικό στόχο να διαφυλάξουν τα νότα τους μπήκαν στο παιχνίδι οι δύο ομάδες και γι’ αυτό τον λόγο οι προσπάθειες μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες στο α’ μέρος.

Την μεγαλύτερη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο είχε η ομάδα της Πάφου στο 24ο λεπτό. Συγκεκριμένα, ο Βα παρότι βρέθηκε μόνος στο ύψος της μικρής περιοχής, δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα προς τα δίκτυα μετά από την σέντρα σουτ του Μπεριγκό.

Από την άλλη, η Δόξα προσπάθησε να απειλήσει κυρίως από στημένες φάσεις, ωστόσο δεν κατάφερε να γίνει απειλητική προς την εστία του Ρούτκο, με αποτέλεσμα το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρωθεί χωρίς γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα παρέμεινε αργός, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν ανεπιτυχώς να βρουν διαδρόμους προς τις αντίπαλες τους εστίες.

Μεγάλη ευκαιρία να πάρει προβάδισμα απώλεσαν οι γηπεδούχοι στο 55ο λεπτό, ωστόσο το σουτ του Λουίζ Κάρλος σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ρούτκο.

Η Πάφος FC σε κανένα σημείο του β’ ημιχρόνου δεν κατάφερε να γίνει απειλητική προς την εστία του Σισκόφσκι, δείχνοντας να βολεύεται με τον βαθμό της ισοπαλίας και το “πλήρωσε” στα τελευταία στάδιο του αγώνα. Συγκεκριμένα, στο 88ο λεπτό η Δόξα σκόραρε με την κεφαλιά του Γκολομπάρτ και πήρε τη νίκη με 1-0.

Για την Πάφο FC αγωνίστηκαν οι εξής:

Ρούτκο, Σαΐζ, Αραγιούρι, Κβίντα, Πάνιτς, Φοορ, Βαλακάρι, Καμπράλ (Φυλακτού), Αουρέλιο, Μπεριγκό (Ράκελς), Βα