“Πάλεψε” αλλά ηττήθηκε ο Ακρίτας από την Αλκή

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την ήττα με 3-2 δέχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο στάδιο “Αμμόχωστος/Επιστροφή” ο Ακρίτας Χλώρακας από την Αλκή, για τα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας. Στους 29 βαθμούς παραμένει ο Ακρίτας με την σημερινή ήττα.

Πολύ νωρίς πίσω στο σκορ έμεινε η ομάδα του Δημήτρη Ιωάννου, καθώς στο 13ο λεπτό οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με το γκολ του Γιώργου Κατσιατή.

Η αντίδραση από την ομάδα του Ακρίτα ήταν άμεση, καθώς 8 λεπτά αργότερα κατάφερε να ισοφαρίσει με το γκολ του Μιχάλη Χριστοδούλου.

Παρότι οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν ψυχολογία από το γκολ της ισοφάρισης, εντούτοις η “Αθάνατη” κατάφερε στο 30ο λεπτό να πετύχει δεύτερο γκολ και να πάρει εκ νέου το προβάδισμα. Αυτή την φορά σκόρερ χρίστηκε ο Ολατουντζί, ο οποίος σημείωσε το 2-1 που ήταν και σκορ α’ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα της Χλώρακας προσπάθησε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ, ωστόσο αυτό δεν ήρθε ποτέ. Αντιθέτως, η Αλκή κατάφερε να σκοράρει στο 70ο λεπτό με τον Κώστα Χαραλάμπου να σημειώνει το 3-1.

Το μόνο που κατάφερε ο Ακρίτας στα λεπτά που απέμεναν ήταν να μειώσει στο σκορ. Ο νεαρός επιθετικός Μαρτίνος Ζήνωνος ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι στο 85ο λεπτό και διαμόρφωσε το τελικό 3-2.