Κέρδισε με καλή εμφάνιση η Πέγεια στην επανέναρξη της Γ’ Κατηγορίας!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Νίκη στην επανέναρξη του πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας πανηγύρισε το απόγευμα του Σαββάτου (6/3) η Πέγεια 2014. Το σύνολο του Γιάννη Χριστοδούλου επικράτησε με 2-0 της Ελπίδας Αστρομερίτη στο Δημοτικό Στάδιο Πέγειας και ανέβηκε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 26 βαθμούς.

Γκολ από τα “αποδυτήρια” ευτύχησε να πετύχει η Πέγεια, καθώς μόλις στο 5ο λεπτό ο Πόλυς Φιλίππου βρήκε δίκτυα. Ο ΠΑΦΙΤΗΣ επιθετικός με ωραίο πλασέ σημείωσε το 1-0 και έδιωξε το άγχος από την ομάδα του.

Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από το 1-0, η ομάδα της Πέγειας λίγο αργότερα κατάφερε να διπλασιάσει τα γκολ της. Αυτή την φορά σκόρερ χρίστηκε ο Καρίμ ο Καρίμ Μπεν-Κμαγιάλ, ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Ελπίδας και πλάσαρε σωστά.

Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και θα μπορούσαν να σκοράρουν κι’ άλλα γκολ, ωστόσο το 2-0 ήταν τελικό σκορ. Από την άλλη οι ποδοσφαιριστές της Ελπίδας Αστρομερίτη περιορίστηκαν στα αμυντικά της καθήκοντα, δείχνοντας ανήμποροι να απειλήσουν την εστία της Πέγειας.