ΕΝΑΔ: Πανέτοιμη να “παλέψει” για την παραμονή της!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Επαναρχίζει το πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (6&7 Μαρτίου) και στην ΕΝΑΔ Πόλεως Χρυσοχούς δηλώνουν πανέτοιμοι να “παλέψουν” μέχρι τέλος για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Το ανανεωμένο και ενισχυμένο (με τις μεταγραφές του Ιανουαρίου) σύνολο του Κώστα Καϊάφα θα κληθεί να ξεκινήσει την αντεπίθεση της στο πρωτάθλημα το Σάββατο 6 Μαρτίου, στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην ΜΕΑΠ (15:30). Ο έμπειρος τεχνικός της ΕΝΑΔ για το παιχνίδι αυτό θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Φωτίου και Πολυβίου λόγω καρτών, αλλά και του τερματοφύλακα Ανδρέα Κώστα λόγω τραυματισμού.

Στα θετικά για την ομάδα της Πόλης είναι το γεγονός ότι πανέτοιμος να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους είναι ο Κωνσταντίνος Χριστοδούλου “Πίττας”. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ξεπέρασε τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη τον περασμένο Αύγουστο (ρήξη χιαστών) και πολύ πιθανόν να πάρει λεπτά συμμετοχής στον Σαββατιάτικο αγώνα.

Τέλος να σημειώσουμε ότι αυτή την στιγμή η ΕΝΑΔ βρίσκεται στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 9 βαθμούς και είναι εντός της ζώνης του υποβιβασμού.