Ηττήθηκε από την Ομόνοια και λέει “αντίο” στον τίτλο ο Παφιακός (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Αντίο στον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος είπε από το βράδυ της Δευτέρας ο Green Air Παφιακός. Η ομάδα της Πάφου ηττήθηκε στη Λευκωσία με 3-0 σετ από την Ομόνοια, σε παιχνίδι που αφορούσε την 21η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας Βόλεϊ Ανδρών.

Παρότι η ομάδα του Κυριάκου Καμπερίδη μπήκε δυναμικά στον αγώνα, εντούτοις οι “πράσινοι” αντέδρασαν και με ένα σερί κερδισμένων πόντων στα μέσα του σετ, κατάφεραν να σημειώσουν το 1-0 με σκορ 25-21 σε διάστημα 21 λεπτών.

Οι πετοσφαιριστές της Ομόνοιας με την ψυχολογία στα ύψη κατάφεραν να πάρουν από νωρίς σημαντικό προβάδισμα στο δεύτερο σετ με 11-6. Η ομάδα της Πάφου όμως είχε απαντήσεις, καταφέρνοντας να φέρει το σκορ στα ίσα με 14-14. Η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν ανάλογη για τον Παφιακό, μιας και οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα, κερδίζοντας το σετ με 25-21 σε 24′.

Στο τρίτο και όπως αποδείχθηκε τελευταίο σετ, οι γηπεδούχοι ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι καθ’ όλη την διάρκεια του και κατάφεραν να κάνουν το 3-0 στα σετ με σκορ 25-18.

Η Ομόνοια με το χθεσινό τρίποντο αύξησε την διαφορά της από την 2η θέση στους 11 βαθμούς και πλέον απομένει να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια Κύπρου. Από την άλλη ο Παφιακός παραμένει στους 40 βαθμούς και ισοβαθμεί στην 2η θέση της βαθμολογίας μαζί με την Ανόρθωση.

ΟΜΟΝΟΙΑ( Σ. ΣΑΒΒΑ): Rangel, Αχ. Πετρακκίδης, Αλεξίου, Ελευθερίου, dos Santos, Προδρόμου – Λίμπερο: Πλατρίτης.

Green Air ΠΑΦΙΑΚΟΣ (K. KAΜΠΕΡΙΔΗΣ): Γιαννάκος, Ανδρέου, Οικονομίδης, Petty, Παφίτης, Ασπιώτης – Λίμπερο: Παπαχριστοδούλου – Αλλαγές : Ζηκάκης.