Πήραν παλικαρίσιο βαθμό οι Ladies της Γεροσκήπου FC (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Για την 2η αγωνιστική του Β’ ομίλου του πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Γυναικών, οι Ladies της Γεροσκήπου FC εξήλθαν ισόπαλες με την ΑΕΛ Champions με σκορ 0-0, σε παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό στάδιο «Μιχ. Κυπριανού». Με τον σημερινό βαθμό οι «κυανέρυθρες» έκαναν τους βαθμούς τους 19.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με την ομάδα της Γεροσκήπου να περιορίζεται στα αμυντικά της καθήκοντα. Από την άλλη η ομάδα της ΑΕΛ είχε περισσότερο την κατοχή της μπάλας, αλλά χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία της Ξενοφώντος.

Την μεγαλύτερη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο α’ μέρος απώλεσε η ομάδα της Λεμεσού. Συγκεκριμένα, στις καθυστερήσεις η ΑΕΛ κέρδισε πέναλτι, ωστόσο το οριζόντιο δοκάρι στάθηκε σύμμαχος των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να ολοκληρωθεί χωρίς γκολ.

Στην επανάληψη το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο, με την ΑΕΛ να πιέζει ασφυχτικά για την επίτευξη του γκολ, όμως η τερματοφύλακας των γηπεδούχων Μαρία Ξενοφώντος πραγματοποίησε σπουδαίες αποκρούσεις, κρατώντας ανέπαφη την εστία της.

Οσο κυλούσε ο χρόνος, λόγω της κούρασης ο ρυθμός του αγώνα έπεφτε, με τα λάθη να αυξάνονται και από τις δύο ομάδες. Το γκολ δεν ήρθε ποτέ με αποτέλεσμα το ματς να ολοκληρωθεί 0-0.