Πέγεια 2014: “Οι ποδοσφαιριστές μας θα δώσουν τα πάντα με στόχο τη νίκη σε κάθε αγώνα”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Πανέτοιμοι δηλώνουν με ανακοίνωση τους στην ομάδα της Πέγειας 2014 για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Επιτέλους. Το πρωτάθλημα επανεκκινεί ξανά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 6 και 7 Μαρτίου. Ανυπομονούμε να μπούμε ξανά στο γήπεδο και να νιώσουμε τον παλμό του παιχνιδιού. Οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές μας να ‘στε σίγουροι ότι θα δώσουν και πάλι τα πάντα στο γήπεδο με μοναδικό στόχο την νίκη σε κάθε αγώνα.

Το Σάββατο 06/03/21 ξεκινάμε ξανά από την 14η αγωνιστική και παίζουμε με την Ελπίδα Αστρομερίτη στην έδρα μας, στο Δημοτικό στάδιο Πέγειας. Θέλουμε να επανεκκινήσουμε με νίκη και να στε σίγουροι οι ποδοσφαιριστές μας θα παρουσιαστούν πανέτοιμοι και θα τα δώσουν όλα για να πάρουν ακόμη μια σημαντική νίκη που θα μας κρατήσει εκεί ψηλά στη βαθμολογία.

Δυστυχώς με τα νέα μέτρα κατά του κορονοϊού μέχρι και τις 19/03/21 μόνο 15 άτομα θα έχουν δικαίωμα να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Σαν Διοίκηση θα κάνουμε τα πάντα ούτως ώστε ο αγώνας να είναι και πάλι τηλεοπτικός για να μπορείτε να τον παρακολουθήσετε όλοι.