“Απέδρασε” με το διπλό από την Δερύνεια ο Παφιακός!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Δύσκολη αλλά πολύ σημαντική νίκη πήρε το βράδυ της Δευτέρας (22/2) στην Δερύνεια ο Green Air Παφιακός, καθώς επικράτησε στην διαδικασία του τάι-μπρέικ της Αναγέννησης Δερύνειας με 3-2 στα σετ. Με τους δύο σημερινούς βαθμούς οι “κυανόλευκοι” έφθασαν τους 37 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας και βρίσκονται στην 3η θέση.

Στο πρώτο σετ η ομάδα της Πάφου μπήκε πιο αποφασιστικά και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με 1-0 κερδίζοντας με 25-21.

Η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν ανάλογη για το σύνολο του Κυριάκου Καμπερίδη, μιας και η γηπεδούχος ομάδας της Αναγέννησης αντέδρασε στο δεύτερο σετ κερδίζοντας το με 25-22.

Στο τρίτο σετ ο Παφιακός επανήλθε και κατάφερε να πάρει εκ νέου προβάδισμα στα σετ. Αυτή την φορά η ομάδα της Πάφου έκανε το 1-2 με σκορ 20-25.

Στο τέταρτο και πιο κρίσιμο σετ, οι δύο ομάδες “πάλεψαν” μέχρι το τέλος για την κατάκτηση του, με τους γηπεδούχους να είναι πιο ψύχραιμοι όταν η μπάλα “έκαιγε”, με αποτέλεσμα να επικρατήσουν με 25-22 και να στείλουν το ματς στην ψυχοφθόρο διαδικασία του τάι-μπρέικ.

Στην “ρώσικη ρουλέτα” του 5ου και τελευταίου σετ, ο Παφιακός ήταν καλύτερος και πιο ουσιαστικός, καταφέρνοντας να επικρατήσει με 15-9, γεγονός που του έδωσε και τη νίκη.