Δεν (Χ)άρηκε η Πάφος… Χάρηκαν άλλοι (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, η Πάφος FC παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων στο “Μακάρειο” στάδιο κυρίως στο επιθετικό κομμάτι, με αποτέλεσμα να εξέλθει ισόπαλη με το “άγονο” 0-0 κόντρα στην Δόξα Κατωκοπιάς. Πλέον, οι “γαλάζιοι” θα χρειαστούν συνδυασμό αποτελεσμάτων και νίκη δική τους επί του Ερμή στον τελευταίο αγώνα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ούτως ώστε να εισχωρήσουν στην υστάτη στο γκρουπ του “πρωταθλητή”.

Αγχωμένοι μπήκαν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων στο πρώτο ημίχρονο, λόγω και της μεγάλης βαθμολογικής σημασίας του αγώνα. Από την μεριά της η Πάφος FC, έδειξε δυσλειτουργία στο επιθετικό κομμάτι, καθώς πλην ελάχιστων περιπτώσεων έγινε απειλητική προς την εστία του Σισκόφσκι. Ταυτόχρονα, η άμυνα των “γαλάζιων” ήταν συμπαγής, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να λήξει χωρίς σκορ (0-0).

Η είσοδος του Βα στην επανάληψη, έδωσε πνοή στην Πάφο FC επιθετικά, καθώς σε αρκετές περιπτώσεις ο Ανγκολέζος εξτρέμ δημιούργησε “ρήγματα” στην δεξιά μεριά των γηπεδούχων.

Στο 55ο λεπτό, ο Βαλακάρι τσίμπησε την μπάλα στην περιοχή της Δόξας και ανατράπηκε από αμυντικό όπως έδειξαν οι επαναληπτικές προβολές, ωστόσο διαιτητής και VAR στέρησαν στην Πάφο καθαρή παράβαση πέναλτι.

Όσο κυλούσε ο χρόνος ο ρυθμός του αγώνα έπεφτε, με τους ποδοσφαιριστές του Στηβ Κωνσταντινίδη να οπισθοχωρούν αδικαιολόγητα

Η ακτινογραφία του αγώνα:

9′ Πρώτη ευκαιρία στον αγώνα. Το σουτ του Κίκας έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ρούτκο.

20′ Κεφαλιά του Σαντίκ περνά πάνω από την εστία του Ρούτκο.

45′ Μεγάλη ευκαιρία για την Πάφο. Το διαγώνιο σουτ του Τόρρες αποκρούει ο Σισκόφσκι

Ημίχρονο 0-0

45′ Πρώτη αλλαγή για την Πάφο. Ο Βα μπήκε στην θέση του Τόρρες.

46′ Κίτρινη κάρτα αντικρίζει ο Μιντίκκης.

72′ Το σουτ του Βαλακάρι καταλήγει στα χέρια του Σισκόφσκι.

86′ Σουτ του Κίκας, η μπάλα πάνω από την εστία του Ρούτκο.

87′ Σουτ του Οικονομίδη αποκρούει ο Ρούττκο με διπλή προσπάθεια.