Και πάλι δράση για τις ακαδημίες του ΑΠΟΠ!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα η ακαδημία του ΑΠΟΠ επέστρεψε στις προπονήσεις! Διαβάστε πιο κάτω την σχετική ανακοίνωση της ΠΑΦΙΤΙΚΗΣ ομάδας:

Μετά από τρεις σχεδόν μήνες, τα παιδιά της ακαδημίας του ΑΠΟΠ, φόρεσαν ξανά τα παπούτσια και τη στολή τους κι επέστρεψαν στο γήπεδο!

Η χαρά για τους μικρούς μπασκετμπολίστες αλλά και για τους ίδιους τους προπονητές τους, ήταν εξίσου μεγάλη καθώς μετά από μια μακράν περίοδο εγκλεισμού στο σπίτι, είχαν ξανά την ευκαιρία να ασχοληθούν με το αγαπημένο τους άθλημα και να ξοδέψουν με τον καλύτερο τρόπο, μέρος της συσσωρευμένης τους ενέργειας!

Η ανάγκη των παιδιών να γυρίσουν στον αθλητισμό, τόσο από σωματικής όσο και από ψυχολογικής άποψης, ήταν εμφανέστατη από την πρώτη κιόλας στιγμή επαναλειτουργίας της ακαδημίας μας και επιβεβαιώνει ότι η επιστροφή τους στα γήπεδα, αποτελεί ιδιαίτερα θετική εξέλιξη για την κοινωνία μας.

Όλοι οι προπονητές της ακαδημίας μας, έχουν εκπαιδευτεί κατάλληλα προκειμένου να τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής ενώ το πρόγραμμα των προπονήσεων, έχει διαμορφωθεί ανάλογα προκειμένου να συνάδει με τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας.