Συ.Φι. ΕΝ Παραλιμνίου: Καλούμε ΑΠΟΕΛ και Πάφο FC να μην ψηφίσουν αλλαγή…”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου καλούν τόσο τον πρόεδρο τους όσο και τις ομάδες της Πάφος FC και του ΑΠΟΕΛ να μην ψηφίσουν την αλλαγή της προκήρυξης του φετινού πρωταθλήματος Cyta, ούτως ώστε να υποβιβαστούν τέσσερις ομάδες στην Β’ Κατηγορία.

Διαβάστε την ανακοίνωση τους:

Καλούμε τον Πρόεδρο και το ΔΣ της ομάδας μας να ψηφίσει υπερ της διαβάθμισης 4 ομάδων και να μην αλλάξει η προκήρυξη του φετινού πρωταθλήματος. Καλούμε επίσης το ΑΠΟΕΛ και την ΠΑΦΟ, που δεν έχουν αποφασίσει ακόμα, να ακολουθήσουν την ίδια θέση.

Το ποδόσφαιρο μας δεν χρείαζεται τις ομάδες με 10 οπαδούς και διεφθαρμένους παράγοντες.
Αν η Ένωσις Νέων Παραλιμνίου αγωνιστικά πρέπει να πέσει (που αμφιβάλλουμε) τότε να πέσει με ψηλά το κεφάλι, όπως προστάζουν οι ιδέες που εκπροσωπεί.

Δεν θέλουμε να έχουμε καμία εύνοια ούτε από την ΚΟΠ και συνάμα ούτε τον τωρινό προεδρό της. Ζητάμε ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ και ΙΣΟΝΟΜΙΑ διότι είμαστε και φέτος μία εκ των πιο αδικημένων ομάδων, όχι στα λόγια αλλά με εξόφθαλμα λάθη και παραλείψεις! 

Δεν θέλουμε να έχουμε καμία σχέση με ένα πρωτάθλημα που οι προεδρομανατζεροεπενδυτές κάνουν το κομμάτι τους.

“Χρόνια σκλαβκιάς ατέλειωτα, τον πάτσον τζιαι τον κλώτσο τους…. Εμείς τζιαμέ, ελιές τζιαι τερατσιές πάνω στον ρότσον τους.”

ΣΥ.ΦΙ ΕΝΠ ΘΥΡΑ 26