Στην Κύπρο για την Πάφο FC το “κανόνι” από την Σερβία (WHO IS WHO)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ο πρώτος σκόρερ της Σέρβικης Σούπερ λιγκ δεν είναι ποδοσφαιριστής ούτε του Ερυθρού Αστέρα, ούτε της Παρτιζάν. Μπορεί να ακούγεται αδύνατο για τα δεδομένα του Σέρβικου ποδοσφαίρου, ωστόσο είναι γεγονός.

Ο υπαίτιος ακούει στο όνομα Μίλαν Μάκαριτς, ο οποίος εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στο νησί μας σε καραντίνα για λογαριασμό της Πάφος FC!

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής της άσημης Ραντνικ πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, καθώς έχει “ματώσει” τα αντίπαλα δίκτυα 12 φορές σε 19 αγώνες πρωταθλήματος. Μάλιστα, οι φετινές επιδόσεις του Μάκαριτς δεν άφησαν αρκετούς συλλόγους ασυγκίνητους, καθώς πέραν της Πάφου έχουν ενδιαφερθεί κι άλλες ομάδες για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Όσοι τον τον είδαν αγωνιζόμενο έχουν να πουν τα καλύτερα. Ένας “μορφωμένος” ποδοσφαιρικά παίκτης, με καλές τοποθετήσεις και πολύ καλός στο να παίζει με πλάτη στο αντίπαλο τέρμα (με ύψος 1,84). Δεν είναι τόσο γρήγορος, ωστόσο συνεργάζεται εξαιρετικά με την υπόλοιπη ομάδα. Είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια, ενώ διαθέτει εξαιρετικά τελειώματα κυρίως με το δεξί του πόδι. Ικανός τεχνικά και τακτικά με αρκετά περιθώρια βελτίωσης.

Αν θα καταφέρει να λύσει το επιθετικό πρόβλημα της Πάφου κανείς δεν μπορεί να το ξέρει, όμως είναι βέβαιο ότι οι “γαλάζιοι” θα προσθέσουν στο δυναμικό τους ένα παίκτη με τεράστια προοπτική.