Μήνυμα στον κόσμο της Πάφου από τους Ρώσους: “Νιώθουμε ντροπή…”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Μήνυμα συσπείρωσης στον κόσμο της ομάδας έστειλαν με γραπτή τους δήλωση οι ιδιοκτήτες της Πάφος FC Ρομάν Ντουμπόβ και Σεργκέι Λομάκιν.

Διαβάστε την δήλωση πιο κάτω:

PAFOS FC: ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ

Πάφος, Κύπρος, 26 Ιανουαρίου 2021-Οι ιδιοκτήτες της Πάφος FC στέλνουν το ακόλουθο μήνυμα στους φίλους της ομάδας.

Δεν μπορούμε να κρύψουμε από το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει μερικά από τα χειρότερα αποτελέσματα στο Πρωτάθλημα. Νιώθουμε ντροπή για τα τελευταία αποτελέσματα, αφού στα τελευταία 10 παιχνίδια συγκεντρώσαμε μόνο 6 πόντους. Σε αυτό το σημείο δεν είναι ένας αγώνας με τους ανταγωνιστές μας, είναι αγώνας με τους εαυτούς μας.

Κατανοούμε την πολυπλοκότητα της τρέχουσας κατάστασης και όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Ωστόσο, ως ιδιοκτήτες, θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η ομάδα μας στοχεύει πάντα στους υψηλότερους στόχους. Πήραμε το μάθημα μας και θα κάνουμε όλα τα απαραίτητα βήματα για την ευημερία του Σωματείου, για να το φέρουμε στην κορυφή.

Θα ανασυνταχθούμε και θα δώσουμε τον απαραίτητο χρόνο στη διοίκηση και τους παίκτες να αλλάξουν την κατάσταση. Όποιος καταλάβει και υποστηρίξει τις αποφάσεις μας θα παραμείνει στην ομάδα και αν κάποιος δεν συμφωνήσει θα συνεχίσουν το ταξίδι τους για να γίνουν πολύτιμα στελέχη ομάδων σε άλλες χώρες και πρωταθλήματα.

Τώρα όσο ποτέ θα ενωθούμε και θα δείξουμε τι μπορούμε να επιτύχουμε μαζί. Έχουμε χάσει τη μάχη, αλλά όχι τον πόλεμο. Υπάρχει ακόμη χρόνος για να αλλάξουμε την κατάσταση και θα καταβάλουμε προσπάθειες προς αυτόν τον σκοπό.

Τυχόν πρόσθετες αποφάσεις θα ανακοινωθούν ξεχωριστά τις επόμενες ημέρες.