«Πέταξε» άλλους δύο βαθμούς η Πάφος FC

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ούτε τώρα ήρθε η νίκη για την Πάφο FC, καθώς εξήλθε ισόπαλη με 0-0 κόντρα στην Καρμιώτισσα Πολεμιδιών για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta.

Με πρωταρχικό σκοπό να διαφυλάξουν τα νώτα τους μπήκαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο και τα κατάφεραν σε αρκετά καλό βαθμό. Στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες, με την Πάφο να παρουσιάζει πρόβλημα στην δημιουργία φάσεων. Το 0-0 ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι «γαλάζιοι» της Πάφου μπήκαν πιο ορεξάτα στο γήπεδο και άρχισαν δειλά-δειλά να επισκέπτονται την εστία του Κυριακίδη. Από την άλλη η ομάδα του Χρύση Μιχαήλ περιορίστηκε στα αμυντικά της καθήκοντα, κλείνοντας καλά τους διαδρόμους προς την περιοχή της.

Οσο κυλούσε ο χρόνος, η ΠΑΦΙΤΙΚΗ ομάδα πίεζε όλο και περισσότερο για το γκολ, χάνοντας τις πρώτες τις ευκαιρίες στον αγώνα. Αρχικά, οι «γαλάζιοι» απείλησαν με το σουτ του Φοορ στον 71ο λεπτό και δύο λεπτά αργότερα το διαγώνιο σουτ του Ράκελς έφυγε απελπιστικά εκτός αγωνιστικού χώρου.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα ήρθε με την συμπλήρωση του 90ου λεπτού. Ο Μπεριγκό βρέθηκε μόνος εντός της μεγάλης περιοχής, ωστόσο το σουτ του Γάλλου έφυγε πολύ πάνω από την εστία του Κυριακίδη.

Παρά την πίεση στα τελευταία λεπτά από μεριάς Πάφου το πολυπόθητο γκολ δεν ήρθε ποτέ, με αποτέλεσμα το ματς να λήξει ισόπαλο με το «στείρο» 0-0.

Με την σημερινή ισοπαλία η Πάφος FC έφθασε τους 25 βαθμούς στο πρωτάθλημα Cyta και βρίσκεται στην 8η θέση του πρωταθλήματος.