Πάουλους Αραγιούρι: “Αξίζουμε να είμαστε στην εξάδα”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Δηλώσεις σε μέσα της χώρας του έκανε ο Φινλανδός αμυντικός της Πάφος FC Πάουλους Αραγιούρι.

Διαβάστε πιο κάτω όσα ανάφερε για την ΠΑΦΙΤΙΚΗ ομάδα:

“Έχουμε σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας. Στόχος μας είναι να είμαστε μεταξύ των πρώτων έξι ομάδων στο πρωτάθλημα. Έτσι θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε ακόμη και Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έχουμε παίξει καλά φέτος, αλλά μας χαρακτηρίζει η αστάθεια” είπε αρχικά ο Αραγιούρι.

Ερωτηθείς για τα προβλήματα της Πάφου στην φετινή σεζόν ο Αραγίουρι ανάφερε τα εξής:

“Είχαμε αρκετούς τραυματισμούς. Έπρεπε να γίνουν αναγκαστικά αλλαγές και να χρησιμοποιηθούν άλλοι παίκτες. Αλλά έχουμε μία εντυπωσιακή ομάδα και οι τραυματισμοί δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει να αποκτήσουμε σταθερότητα. Όλοι μας θέλουμε να τερματίσουμε στις πρώτες έξι ομάδες”.

Για τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε ανάφερε: “Την περίοδο των Χριστουγέννων ένας μικρός τραυματισμός στην πλάτη με ταλαιπώρησε. Έμεινα εκτός για μερικούς αγώνες. Ευτυχώς το έχω ξεπεράσει και αγωνίστηκα στα τελευταία παιχνίδια”.

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος είπε: “Ο επόμενος μήνας είναι κρίσιμος. Έχουμε έξι παιχνίδια για να ολοκληρωθεί η πρώτη φάση του πρωταθλήματος. Νομίζω ότι έχουμε μία ομάδα που αξίζει να είναι στις πρώτες έξι ομάδες του πρωταθλήματος.”

Για τον συμπαίκτη του Όννι Βαλακάρι ανάφερε: “Είναι μεγάλη μου χαρά να τον έχω συμπαίκτη. Χωρίς να έχω στατιστικά μπροστά μου, λέω ότι είναι ο καλύτερος παίκτης στην ομάδα μας. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς”.