“Έκλεισε” ταλαντούχο ΠΑΦΙΤΗ ποδοσφαιριστή η Πέγεια!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Μεταγραφή με το βλέμμα στο μέλλον πραγματοποίησε το σωματείο της Πέγειας. Συγκεκριμένα, στο σύνολο του Γιάννη Χριστοδούλου προστίθεται ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής Ανδρέας Χρυσοστόμου.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Πέγειας:

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 18άχρονο Κύπριο Παφίτη επιθετικό/εξτρέμ Ανδρέα Χρυσοστόμου.
O Χρυσοστόμου ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ακρίτα Χλώρακας και αγωνίστηκε στην ομάδα της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών .
Είναι ένας πολύ καλός, ποιοτικός και ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ο οποίος θα βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα μας να εκπληρώσει τους στόχους της. Έχει πραγματοποιήσει με την Ά ομάδα της Καρμιώτισσας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και τα πήγε εξαιρετικά. Θεωρείται ένα από τα καλύτερα ταλέντα τις ηλικίας του στη Κύπρο και παρακολουθείτε από μεγάλες ομάδες της Κύπρου και του εξωτερικού.
Πρίν μπεί στην ζωή μας ο κορωνοϊός ο Χρυσοστόμου πήρε πρόσκληση να πάει για δοκιμαστικά στην Ζυρίχη αλλά η πανδημία δεν το επέτρεψε.
Η μετεγγραφή του στην ομάδα μας θεωρείται μεγάλη επιτυχία.
Καλωσορίζουμε τον Ανδρέα στη Πέγεια και του ευχόμαστε υγεία, πολλές επιτυχίες και η Πέγεια να είναι η βάση του για μια λαμπρή καριέρα στο ποδόσφαιρο.