Στιβ Κωνσταντινίδης: “Θέλουμε παίκτες σε δύο θέσεις”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Super Sport FM έκανε ο νέος Αθλητικός Διευθυντής της Πάφος FC Στιβ Κωνσταντινίδης.

Διαβάστε πιο κάτω όσα δήλωσε:

Για το αν είναι νέα πρόκληση η θέση του Αθλητικού Διευθυντή: «Δεν είναι πρόκληση γιατί ότι κάνω σε σχέση με το ποδόσφαιρο, όταν ήμουν προπονητής, έτσι και αλλιώς τα έκανα».

Για το μπάτζετ της Πάφου: «Είναι περίπου τρία χρόνια οι ιδιοκτήτες της ομάδας και θέλουν διακρίσεις, γιατί όταν επενδύουν λεφτά, θέλουν κάτι πίσω. Δεν υπάρχει όμως σταθερότητα στην ομάδα και αυτό είναι ένα από τα θέματα που πρέπει να λύσουμε. Έρχονται και φεύγουν πολλοί παίκτες και αυτό πρέπει να σταματήσει».

Για τον στόχο της εξάδας: «Όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, εμείς είμαστε μέσα. Συνεχίζουμε να το παλεύουμε. Με τον ΑΠΟΕΛ δεν παίξαμε το παιχνίδι που έπρεπε να παίξουμε και αυτό πρέπει να το διορθώσουμε για το επόμενο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα. Υπολογίσαμε πως από τους 21 βαθμούς που απομένουν, θέλουμε περίπου 15 για να μπούμε στην εξάδα. Αυτό ισχύει περίπου για όλες τις ομάδες».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα και τις μεταγραφές: «Θέλουμε παίκτες σε δύο θέσεις. Υπάρχουν κάποιοι στόχοι, φαίνεται πως έχουμε προβλήματα στην άμυνα και είναι κάτι που πρέπει να διευθετήσουμε γρήγορα. Έχουμε τρεις-τέσσερεις παίκτες που θα λείψουν για καιρό, όπως ο Πάντσεον και ο Βαλεριάνος. Είναι δύσκολη η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και πόσο μάλιστα τώρα με τις συνθήκες της πανδημίας».

Για το βεβαρυμμένο πρόγραμμα και τη σύγκριση με την Αγγλία: «Στην Αγγλία αυτό το πρόγραμμα γίνεται κάθε χρόνο. Και είναι πιο εύκολο να εφαρμοστεί εδώ, γιατί οι αποστάσεις είναι μικρότερες και ο καιρός καλύτερος. Το θέμα είναι να πάρεις όλα όσα έχουν οι ποδοσφαιριστές. Πρέπει να τους διατηρήσουμε ώστε να παρουσιάζονται φρέσκοι. Να ρυθμίζουμε δηλαδή μέσω της τεχνολογίας τους παίκτες».

Πηγή: Sport-fm.com.cy