Ήττα για την Πάφο από τον ΑΠΟΕΛ και τώρα… τρέχει (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την ήττα με 3-2 δέχθηκε στο στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» η Πάφος FC από τον ΑΠΟΕΛ για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στους 24 βαθμούς παραμένει η ΠΑΦΙΤΙΚΗ ομάδα και πλέον μπαίνει σε περιπέτειες καθώς η απόσταση της από την ζώνη του υποβιβασμού είναι μόλις στους 4 βαθμούς.

Μέσω VAR ήρθε το πρώτο γκολ του αγώνα, καθώς ο διαιτητής της συνάντησης Βασίλης Δημητρίου καταλόγισε πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ στο 30ο λεπτό. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπεν Σαχαρ, ο οποίος σημάδεψε σωστά και έβαλε μπροστά τους «γαλαζοκίτρινους».

Αμεση ήταν η αντίδραση από την ομάδα της Πάφου, καθώς μόλις έξι λεπτά αργότερα κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με ένα απίστευτης ομορφιάς γκολ. Συγκεκριμένα, στο 37’ ο Στέφαν Πάνιτς με εκτός περιοχής σουτ έστειλε την μπάλα στην γωνία. Το 1-1 ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Γκολ με το καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι και συγκεκριμένα στο 48ο λεπτό. Ο Ζαχίντ αφού προσπέρασε τους πάντες από τα αριστερά της εστίας του Ρούτκο σούταρε με την μπάλα να χτυπά στο κάθετο δοκάρι. Το ριμπάουντ πήρε ο Μπεν Σαχάρ, ο οποίος με σέντρα σουτ έδωσε έτοιμο γκολ στον Νσουε που με προβολή σημείωσε το 1-2.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, η ομάδα της Λευκωσίας πέτυχε και τρίτο γκολ στο 66ο λεπτό. Σκόρερ αυτή την φορά χρίστηκε ο νεαρός Γίαννης Σατσιάς, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την λάθος απομάκρυνση του Ρούτκο σημειώνοντας το 1-3.

Στην συνέχεια η ομάδα του Νμίτρο Μιχαηλένκο επιτέθηκε μη έχοντας κάτι να χάσει ούτως ώστε να πετύχει το γκολ που θα την έβαζε και πάλι στην διεκδίκηση βαθμολογικού κέρδους. Αυτό ήρθε μέσω VAR στο 87ο λεπτό από το σημείο του πέναλτι. Ο Βαλακάρι νίκησε τον Ουζόχο από την άσπρη βούλα διαμορφώνοντας το τελικό 2-3.