Επέστρεψε στις νίκες ο Παφιακός!!! (Εικ)

Χωρίς να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης, οι πετοσφαιριστές του Green Air Παφιακού κατάφεραν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα και να πάρουν το ζητούμενο που ήταν το τρίποντο, κερδίζοντας την ΑΕ Καραβά στο κλειστό «Αφροδίτη» με 3-0 σετ.

Ορεξάτοι μπήκαν στον αγώνα οι γηπεδούχοι, οι οποίοι από τις πρώτες κιόλας μπαλιές έδειξαν ποιο θα είναι το αφεντικό στο παιχνίδι. Με σκορ 25-20 το σύνολο του Κυριάκου Καμπερίδη πήρε το πρώτο σετ και μαζί και το προβάδισμα!

Στο δεύτερο σετ, αρχικά οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο μέχρι που ο Παφιακός με «όπλο» την άμυνα του κατάφερε να πάρει προβάδισμα τεσσάρων πόντων (11-7). Η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν ανάλογη για την ομάδα της Πάφου, καθώς η ΑΕ Καραβά κατάφερε να «ψαλιδίσει» την διαφορά και να πάρει μάλιστα προβάδισμα με 13-14. Απ’ εκείνο το σημείο και έπειτα οι γηπεδούχοι «ξύπνησαν» και με συνεχόμενους κερδισμένους πόντους βρέθηκαν εκ νέου μπροστά στο σκορ με 20-16. Στα τελευταία στάδια του σετ, οι πετοσφαιριστές του Παφιακού έκαναν τα αυτονόητα και σημείωσαν το 2-0 με σκορ 25-17.

Στο τρίτο σετ οι πετοσφαιριστές της ΑΕ Καραβά μπήκαν καλύτερα στο παρκέ και βρέθηκαν να προηγούνται με 11-6. Μετά το τάιμ-άουτ που πήρε ο Κυριάκος Καμπερίδης οι γηπεδούχοι σκλήρυναν την άμυνα τους, όμως δεν απέφυγαν τα εύκολα λάθη με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να πάρουν σημαντικό προβάδισμα με 18-14. Κάπου εκεί ο Παφιακός αν και με την «πλάτη στον τοίχο» έβγαλε αντίδραση και με πέντε συνεχόνμενους κερδισμένους πόντους πήρε προβάδισμα με 19-18. Στους τελευταίους πόντους «έσπασαν καρδιές» με τους πετοσφαιριστές του Παφιακού να είναι πιο ψύχραιμοι όταν η μπάλα «έκαιγε» και να παίρνουν τελικά τη νίκη με 3-0 στα σετ με σκορ 28-26.