Πάφος FC: Παιχνίδι τελικός για την ΕΞΑΔΑ απόψε στο “Στέλιος Κυριακίδης”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Παιχνίδι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την φετινή πορεία της Πάφος FC είναι το αποψινό (Πέμπτη 7/1), καθώς οι “γαλάζιοι” θα υποδεχθούν στο στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης” τον Ολυμπιακό Λευκωσίας για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta.

Η ομάδα του Ντμίτρο Μιχαηλένκο μετά από έξι ανεπιτυχή απόπειρες για τη νίκη θέλει πάση θυσία το τρίποντο στο σημερινό ματς, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα χάσει σημαντικό έδαφος στον δρόμο για την πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. Απέναντι της θα βρει μία καλοδουλεμένη ομάδα όπως είναι οι “μαυροπράσινοι”, η οποίοι έχουν τρεις βαθμούς περισσότερους από την Πάφο και βρίσκονται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σημαντικό είναι το γεγονός για την ΠΑΦΙΤΙΚΗ ομάδα ότι στις επιλογές του Ντμίτρο Μιχαηλένκο για το αποψινό παιχνίδι προστέθηκε και ο Πάουλους Αραγιούρι. Ο υψηλόσωμος Φινλανδός στόπερ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε τον τελευταίο μήνα και είναι πανέτοιμος να κάνει την επανεμφάνιση του στους αγωνιστικούς χώρους. Ταυτόχρονα, αμφίβολοι είναι οι Κβίντα και Φυλακτού.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cablenet.