Μεταφέρθηκε για την Πέμπτη (7/1) ο αγώνας ΑΠΟΠ-ΑΕΛ

Από: Γιώργος Γεωργίου

Όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα, ο αγώνα για το Κύπελλο Καλαθόσφαιρας της ΟΠΑΠ Basket League ανάμεσα στον ΑΠΟΠ και την ΑΕΛ που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί σήμερα (6/1), μεταφέρθηκε για την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου στις 20:00, στο κλειστό στάδιο “Άκης Κλεάνθους” στην Πάφο.

Ο λόγος της μεταφοράς του αγώνα αφορά την καθυστέρηση που παρουσιάστηκε στην έκδοση των αποτελεσμάτων στα covid-19 τεστ που υποβλήθηκαν τα μέλη της ΑΕΛ, λόγω της σημερινής αργίας. Αυτό καθώς η ΑΕΛ είχε αγωνιστεί απέναντι στην Ομόνοια Λευκωσίας στις 30 Δεκεμβρίου 2020, και στις 4 και 5 Ιανουαρίου 2021 μέλη της Ομόνοιας διαγνώσθηκαν θετικοί στον covid-19.

Η ομάδα του ΑΠΟΠ προ λίγου εξέδωσε την πιο κάτω ανακοίνωση:

Ο Α.Π.Ο.Π ενημερώνει πως ο αγώνας ανάμεσα στην ανδρική μας ομάδα και την ΑΕΛ για το Κύπελλο ΟΠΑΠ Basket League που ήταν προγραμματισμένος για να διεξαχθεί σήμερα (06/01), μεταφέρεται για αύριο Πέμπτη (07/01) στις 20:00.

Το Σωματείο μας, ενημερώνει ότι όλοι οι καλαθοσφαιριστές ως επίσης και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, έχουν υποβληθεί εκ νέου σε τεστ ανίχνευσης της νόσου Covid -19, με αρνητικό αποτέλεσμα, μετά και τον εντοπισμό θετικού κρούσματος σε άλλη καλαθοσφαιρική ομάδα.

Η ανδρική μας ομάδα, ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για τον αυριανό, νοκ άουτ αγώνα για τον θεσμό Κυπέλλου, με την ΑΕΛ.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στην κλειστή αίθουσα “Άκης Κλεάνθους”, στις 20.00. Μένουμε ασφαλείς, τηρούμε τα μέτρα ατομικής προστασίας και συμπεριφερόμαστε υπεύθυνα!