Κακή παρένθεση για τον Ακρίτα…

Από: Γιώργος Γεωργίου

Το αήττητο που διατηρούσε ο Ακρίτας εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα «έσπασε» σήμερα, καθώς η ομάδα της Χλώρακας γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 4-1 από την Αναγέννηση Δερύνειας, σε αγώνα που αφορούσε την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β΄Κατηγορίας.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιωάννου δεν μπήκε συγκντρωμένη στον αγώνα και το πλήρωσε, καθώς στο 20ο λεπτό βρέθηκε να χάνει με 2-0. Το σκορ στον αγώνα άνοιξε στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης ο ΠΑΦΙΤΗΣ ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Τζιώρτζης Χριστοδούλου, για να κάνει το 2-0 λίγα λεπτά αργότερα ο Κωνσταντίνου.

Ο Ακρίτας παρά το αρχικό ΣΟΚ κατάφερε να βγάλει αντίδραση και να μειώσει στο σκορ νωρίς. Συγκεκριμένα, με το γκολ του Ανγκομά η ομάδα της Χλώρακας ξαναμπήκε στην διεκδίκηση βαθμολογικού κέρδους στο 28’. Το 2-1 ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Ακρίτας προσπάθησε για την ισοφάριση, ωστόσο το γκολ δεν ήρθε ποτέ. Μάλιστα, η Αναγέννηση εκμεταλλευόμενη τα κενά στην άμυνα των φιλοξενουμένων κατάφερε στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα να σημειώσει άλλα δύο γκολ με τους Κωνσταντίνου (81’) και Ευσταθίου στο 87’.