Πήρε το παιχνίδι στα χαρτιά για απίστευτο λόγο η ΕΝΑΔ!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Τρίποντο από το πουθενά πήρε η ΕΝΑΔ, καθώς όπως αποφάσισε ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης ο αγώνας της 9ης αγωνιστικής της Γ’ Κατηγορίας με την Ελπίδα Αστρομερίτη κατακυρώνεται με 3-0 υπέρ της ομάδας της Πόλης Χρυσοχούς. Να θυμίσουμε ότι στο συγκεκριμένο ματς η Ελπίδα Αστρομερίτη επικράτησε με 5-0, ωστόσο οι νικητές έκαναν ένα απίστευτο λάθος που τους κόστισε τελικά τους τρεις βαθμούς.

Συγκεκριμένα η ομάδα της Ελπίδας πραγματοποίησε τέσσερις αλλαγές στο εν λόγω παιχνίδι, ενώ σύμφωνα με την προκήρυξη της Γ’ Κατηγορίας οι ομάδες δικαιούνται μέχρι πέντε αλλαγές από την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μετά την εξέλιξη αυτή, η ΕΝΑΔ με το τρίποντο που παίρνει ανεβαίνει στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 8 βαθμούς.

Διαβάστε τις σχετικές αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή της ΚΟΠ:

*Καταγγελία κατά της ΕΛΠΙΔΑΣ Αστρομερίτη γιατί χρησιμοποίησε αντικανονικά τον ποδοσφαιριστή Σταράτο Χρίστο, ο οποίος εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο στο 77ο  λεπτό του αγώνα ως τέταρτη αλλαγή, ενώ δεν δικαιούταν τέταρτη αλλαγή  στον συγκεκριμένο αγώνα του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας ΕΛΠΙΔΑ Αστρομερίτη – ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς/12.12.2020 (9η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του Σταράτου Χρίστου, ποδοσφαιριστή της ΕΛΠΙΔΑΣ Αστρομερίτη  γιατί αγωνίστηκε αντικανονικά (εισήλθε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο στο 77ο  λεπτό του αγώνα ενώ δεν δικαιούταν να αγωνιστεί ως τέταρτη αλλαγή στον αγώνα) στον αγώνα Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας ΕΛΠΙΔΑ Αστρομερίτη – ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς/12.12.2020 (9η αγωνιστική).
Απόφαση: Αποκλεισμός 2 αγώνων και πρόστιμο

*Ο αγώνας Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας ΕΛΠΙΔΑ Αστρομερίτη – ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς/12.12.2020 για την τύχη του (9η αγωνιστική).
Απόφαση: Κατακυρώθηκε με 3-0 υπέρ της ΕΝΑΔ