Αδίκησε τον εαυτό της η Πάφος FC στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” και ηττήθηκε (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Παρότι δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει, εντούτοις η δυστοκία στην επίθεση και ένα “κακό” εικοσάλεπτο στο β’ μέρος κόστισαν στην Πάφο FC την δεύτερη τους συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα. Νικήτρια ομάδα στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” αναδείχθηκε η ομάδα της Ανόρθωσης με σκορ 1-0.

Το τέλειο ημίχρονο ήταν το πρώτο από πλευράς θεάματος, καθώς οι δύο ομάδες παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο είχαν κραυγαλέες ευκαιρίες για να σκοράρουν, ωστόσο Ρούτκο και Λόρια με τις εξαιρετικές τους επεμβάσεις κράτησαν ανέπαφη την εστία τους. Το “άγονο” 0-0 ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με την Ανόρθωση να έχει περισσότερο την κατοχή της μπάλας στα πρώτα στάδια, αλλά και τις ευκαιρίες για να σκοράρει. Από την άλλη, οι ποδοσφαιριστές του Ντμίτρο Μιχαηλένκο μπήκαν νωχελικά και το “πλήρωσαν”.

Η πίεση που ασκούσαν οι γηπεδούχοι σε όλο το γήπεδο δυσκόλευε σε μεγάλο βαθμό τους αμυντικούς της Πάφου. Μάλιστα, στο 66ο λεπτό μετά από τραγικό λάθος του Σαΐζ ήρθε το γκολ της Ανόρθωσης. Ο Κβιλιτάλια “έκλεψε” την μπάλα από τον Κολομβιανό και μοίρασε την μπάλα στον Μαργκάσα, ο οποίος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, ανοίγοντας το σκορ στην αναμέτρηση.

Απ’ εκεί και έπειτα, η Πάφος κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να βάλει το γκολ που θα έφερνε το ματς στα ίσα. Δυστυχώς για τους ΠΑΦΙΤΕΣ ο Τόρρες απώλεσε τρεις τεράστιες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, με αποτέλεσμα το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων να παραμείνει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Η νέα ήττα κρατάει την Πάφο στους 20 βαθμούς με τον στόχο της εξάδας να δυσκολεύει ακόμη περισσότερο.