Καλύτερος τερματοφύλακας του Α’ Γύρου ο Άρτουρ Ρούτκο!!!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με εφτά αγώνες απαραβίαστης εστίας από τους 13 αγώνες, ο Artur Rudko, είναι ο νικητής του βραβείου Stoiximan Golden Gloves για τον Πρώτο Γύρο του πρωταθλήματος 2020/21.

Το εντυπωσιακό είναι ότι ο τερματοφύλακας της Πάφου θα λάβει τα Χρυσά Γάντια, έχοντας κρατήσει απαραβίαστη την εστία του σε 7 συνεχόμενες αγωνιστικές (6η – 12η)! Επίσης θυμίζουμε ότι ο Rudko συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε την προηγούμενη σεζόν αφού ήταν ο τερματοφύλακας με τα περισσότερα clean sheet (έξι σε έντεκα αγώνες) στον Β’ Γύρο του περσινού ανολοκλήρωτου πρωταθλήματος.

Στη δεύτερη θέση ακολουθούν με 6 clean sheet οι Miguel Silva, Qaique και Fabiano. Ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας φυσικά έχει ακόμα ένα αγώνα που εκκρεμεί για τον Α’ Γύρο όμως σε περίπτωση ισοβαθμίας προηγείται ο Rudko που έχει το μεγαλύτερο σερί.

Θυμίζουμε ότι η επόμενη περίοδος βράβευσης είναι για τον Β’ Γύρο του πρωταθλήματος ενώ στο τέλος της σεζόν ο τερματοφύλακας με τους περισσότερους αγώνες με απαραβίαστη εστία θα λάβει το μεγάλο βραβείο Stoiximan Golden Gloves του Πρωταθλήματος 2020/21.