Ένα διαμάντι μέσα στον “βούρκο” του Κυπριακού ποδοσφαίρου

Από: Γιώργος Γεωργίου

Τα εκατομμύριά που επένδυσαν οι Ρώσοι ιδιοκτήτες στην Πάφο FC και κατ’ επέκταση στο Κυπριακό ποδόσφαιρο είναι πάρα πολλά τα τελευταία χρόνια.

Σε μία από τις μεγάλες τους επενδύσεις, Λομάκιν και Ντουμπόβ κατάφεραν φέρουν στην Πάφο τον πολύπειρο Άγγλο ποδοσφαιριστή Τζέισον Πάντσεον, κατευθείαν από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, αυτό της Πρέμιερ Λιγκ.

Μπορεί ο “Punch” στον πρώτο του χρόνου στο νησί μας να μην απέδωσε τα αναμενόμενα για διάφορους λόγους, ωστόσο στην φετινή σεζόν είναι χάρμα οφθαλμών.

Παρότι βρίσκεται στα 34 του χρόνια, ο Πάντσεον σε κάθε παιχνίδι της Πάφου ξεχωρίζει σαν την “μύγα μες το γάλα”, κάτι που έκανε και στο παιχνίδι του ΓΣΠ απέναντι στην Ομόνοια, στο οποίο ήταν και πάλι ο κορυφαίος των ΠΑΦΙΤΩΝ, σημειώνοντας μάλιστα ένα πολύ όμορφο γκολ.

Δυστυχώς, την λάμψη του Άγγλου “αστέρα” της Πάφου στο χθεσινό ματς κατάφερε κλέψει ο διαιτητής Βασίλης Δημητρίου, ο οποίος με την απόφαση του στην φάση των καθυστερήσεων, υπενθύμισε σε όλους μας γιατί το Κυπριακό πρωτάθλημα συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο “βρώμικα” της Ευρώπης…