Ανακοίνωση “φωτιά” των φίλων της Πάφος FC- “Θα είμαστε εξάδα και θα μας βρείτε μπροστά σας”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Αγανάκτηση και απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της Πάφος FC μετά το χθεσινό παιχνίδι με την Ομόνοια στη Λευκωσία και τον τρόπο έκβαση του.

Οι φίλοι της Πάφου διαμαρτύρονται έντονα για την απόφαση του διαιτητή της αναμέτρησης για τον μη καταλογισμό του πέναλτι πάνω στον Μέρφι στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Η αγανάκτηση αυτή συνοδεύεται μάλιστα και με την πιο κάτω ανακοίνωση, ενδεικτική του κλίματος και των συναισθημάτων που επικρατούν αυτή τη στιγμή ανάμεσα στους Παφιτες.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

Απόψε γίναμε μάρτυρες μιας καθαρής κλοπής για την ομάδα μας, μιας κλοπής που δείχνει τις προθέσεις κάποιων εκεί στη Λευκωσία για το τι σχεδιάζουν.

Καθαρό πέναλτυ στο 90+2 το οποίο ο Βασιλάκης Δημητρίου, ο διαιτητής με το ψηλό ανάστημα αρνήθηκε να δώσει.Η βοήθεια της τεχνολογίας ούτε και αυτή βοήθησε τον ψηλό με το σημαδεμένο πρόσωπο.

Ντροπή σε όλους σας, το έργο είναι στημένο και το έχουμε δει πολλές φορές. Καλούμε τη διοίκηση να καταγγείλει τον ψηλό κλέφτη και εντολοδόχο.

Εκεί στην πρωτεύουσα και στα κέντρα αποφάσεων ακούστε το καλά. Η Πάφος θα είναι εξάδα είτε το θέλετε είτε όχι. Η Πάφος έχει κόσμο και θα τον βρείτε μπροστά σας. Κλέφτες και αλήτες σας ευχόμαστε τα χειρότερα.

Υ.Γ: Κύριε Ανδρέα Πογιατζη, να ξέρεις ότι δεν σε πληρώνει εδώ και 30 χρόνια μόνο ο φορολογούμενος Λευκωσιατης αλλά και ο φορολογούμενος Παφιτης και γι αυτό να είσαι λιγάκι πιο αντικειμενικός, δεν θα σε καμουν τεττε.