Δίπλα και στο Paphos Muay Thai & Mix Martial Arts Training Centre η Korantina Homes

Από: Μαρίνα Σταύρου

Δίπλα σε ακόμη ένα αθλητικό σωματείο της Πάφου στέκεται αρωγός η φίλαθλος εταιρεία Korantina Homes και ο ιδιοκτήτης της Γιώργος Ιωάννου σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Paphos Muay Thai & Mix Martial Arts Training Centre.

Όπως αναφέρεται στην εν λόγω ανακοίνωση η εταιρεία αποδεικνύει εμπράκτως ότι βρίσκεται δίπλα στον αθλητισμό και στηρίζει κάθε προσπάθεια που αφορά κυρίως ακαδημίες και μικρά παιδιά.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η εταιρεία Korantina Homes και ο ιδιοκτήτης της Γιώργος Ιωάννου έδειξαν έμπρακτα πως βρίσκονται κοντά στον αθλητισμό εδώ και αρκετά χρόνια στηρίζοντας κάθε σοβαρή προσπάθεια από συμπολίτες μας, είτε είναι σωματεία , είτε είναι αθλητές υψηλού επιπέδου.

Αυτή τη φορά η Korantina Homes στηρίζει το σύλλογο ‘Paphos Muay Thai & Mix Martial Arts Training Centre’ και φυσικά τον άνθρωπο που έκανε γνωστό στη πόλη μας το άθλημα του Muay Thai ή αλλιώς Thai Boxing, τον Χρίστο Νικολάου.

Συγκεκριμένα για τις ανάγκες τις εκμάθησης του αθλήματος των Μικτών Πολεμικών τεχνών (ΜΜΑ) έχει παραγγελθεί επαγγελματικό κλουβί VENUM για τις νέες εγκαταστάσεις του συλλόγου. Να σημειωθεί πως η VENUM είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής εξοπλισμού αθλητών και γυμναστηρίων ΜΜΑ αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη”.

Συνταγή επιτυχίας ο Χρίστος Νικολάου

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τον συμπολίτη μας Χρίστο Νικολάου και την εξαιρετική δουλεία που κάνει, καθώς ως αθλητής μας χάρισε πάρα πολλές νίκες τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Κύπρο τιμώντας την κυπριακή σημαία!

Τι ανέφερε στο AthlitikaPress;

Ως προπονητής του συλλόγου ο κ. Νικολάου μιλώντας στο AthlitikaPress και κληθείς να σχολιάσει τη στήριξη της Korantina Homes δήλωσε πως “δεν μπορούμε παρα να είμαστε ευγνώμονες απέναντι στον φίλο Γιώργο Ιωάννου τον οποίο ευχαριστούμε θερμά γιατί με τη βοήθεια αυτή θα μπορούνε οι αθλητές μας να προπονούνται σωστά και όπως πρέπει χωρίς να υστερούμε σε οτιδήποτε.

Το ανανεωμένο Paphos Muay Thai & Mix Martial Arts Training Centre δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από παρόμοια γυμναστήρια του εξωτερικού.

Μετα από μια επιτυχημένη πορεία 20 χρόνων και όντας ένας από τους πιο δυνατούς συλλόγους στην Κύπρο, δημιουργώντας αθλητές ψηλού επιπέδου, « είμαστε έτοιμοι να δώσουμε ακόμα πιο πολλά στην κοινωνία Μέσα από τον αθλητισμό» είπε ο Νικολάου.