Στο 2021 επαναρχίζουν Επίλεκτη Κατηγορία και Αγροτικό υπό προϋποθέσεις…

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου της ΣΤΟΚ και αντιπροσώπων της Επίλεκτης με το Πρόεδρο της ΚΟΠ, ούτως ώστε να αποφασιστεί τι μέλι γενέσθαι τόσο με τον πρωτάθλημα της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ, όσο και με τα Αγροτικά πρωταθλήματα.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΣΤΟΚ:

Η Σ.Τ.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι μετά την εξαγγελία από τον Υπουργό Υγείας των νέων απαγορευτικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Κορωνιού και σε συνέχεια σημερινής συνάντησης που είχε ο Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Δρ. Μαρίνος Κ. Τιμοθέου στα γραφεία της ΚΟΠ με τον Πρόεδρο της κ. Γιώργο Κούμα και τον Γεν. Διευθυντή κ. Ανθούλη Μυλωνά, η έναρξη των Πρωταθλημάτων τόσο της Επίλεκτης Κατηγορίας, όσον και των Ομοσπονδιών Μελών, συνεχίζει να βρίσκεται σε αναστολή μέχρι τις 31/12/2020.

Όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη με τον Πρόεδρο της ΚΟΠ, στην οποία έλαβαν μέρος και αντιπρόσωποι των Σωματείων της Επίλεκτης Κατηγορίας, ο Εκπρόσωπος τους στη Γ. Σ. της ΚΟΠ κ. Κίτσιος και ο εκπρόσωπος τους στο Δ.Σ. της ΚΟΠ κ. Μιχάλης Χριστοφή, θα αναμένουμε σχετικές οδηγίες από τη ΚΟΠ το πρώτο 10ήμερο του Ιανουαρίου, 2021 και σε περίπτωση που οι συνθήκες το επιτρέπουν, θα γίνει προσπάθεια επανεκκίνησης του Πρωταθλήματος της Επίλεκτης Κατηγορίας, πιθανότατα το Σαββατοκυρίακο 16 και 17 Ιανουαρίου, 2021 για να δοθεί ευκαιρία κάποιας μίνι προετοιμασίας των Σωματείων.

Όσον αφορά τα Πρωταθλήματα των Ομοσπονδιών Μελών, θα αποφασίσει τελεσίδικα και θα μας ενημερώσει σχετικά η ΚΟΠ επίσης αρχές του νέου χρόνου.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Σ.Τ.Ο.Κ