Σε ρυθμούς Αλβανίας η Εθνική Γυναικών

Επιστροφή σε ρυθμούς προκριματικής φάσης UEFA Women’s Euro για την Εθνική μας ομάδα Γυναικών με αποστολή στην Αλβανία.

Ο κύκλος της προετοιμασίας άρχισε το απόγευμα με προπόνηση στα βοηθητικά γήπεδα του Σταδίου ΓΣΠ και η αποστολή θα αναχωρήσει από την Κύπρο την Τρίτη με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα.

Ο αγώνας με την Αλβανία είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την ερχόμενη Παρασκευή και θα είναι ο τελευταίος μας εκτός έδρας για τον πέμπτο όμιλο της διοργάνωσης.

Σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα στην Πορτογαλία, στην κλήση του Ομοσπονδιακού μας προπονητή Άγγελου Τσολάκη για την αποστολή στην Αλβανία συμπεριλήφθηκαν τέσσερις νέες ποδοσφαιρίστριες.

Κλήθηκαν για πρώτη φορά σε υποχρεώσεις της Εθνικής Γυναικών Γεωργία Κατσονούρη και Ευδοκία Ευθυβούλου, ενώ η Κατερίνα Παναγιώτου και η Χρύσω Μιχαήλ είχαν κληθεί και στο παρελθόν.

Εκτός πλάνων η άτυχη Ελένη Γιάννου (παρακολούθησε τη σημερινή προπόνηση), που λόγω τραυματισμού δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα μας. 

Στην αποστολή βρίσκονται οι ακόλουθες ποδοσφαιρίστριες:

Apollon Ladies: Μαρία Ματθαίου, Μαριλένα Γεωργίου, Krystyna Marie Freda
Esklistruna United: Έλενα Αριστοδήμου
Lewes FC: Φιλίππα Σάββα
University of Evansille Indiana: Γεωργία Κατσονούρη
ΑΕΛ Champions: Βικτώρια Ζαμπά
Καρμιώτισσα Χρυσομηλιά: Σταυριάνα Αντωνίου
Λευκοθέα Λατσιών: Λουκριτία Χρυσοστόμου, Χαρά Χαραλάμπους, Έλενα Ττάκκα, Ευθαλία Σιακαλλή, Κυριακή Βασιλείου, Κατερίνα Παναγιώτου
Νέα Σαλαμίνα / Αρτοποιεία Πύργος: Άντρη Βιολάρη, Γεωργία Ξενοφώντος, Μαρία Ιωάννου, Μικαέλλα Χάλιου, Χριστιάνα Σολωμού, Χρύσω Μιχαήλ
Ομόνοια Λευκωσίας: Ιβάνα Τάνεβα, Σάρα Παπαδοπούλου, Ευδοκία Ευθυβούλου