Αρνητικά όλα τα τεστ στον ΑΠΟΠ!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Μετά τον εντοπισμό κρούσματος κορωνοϊού στις τάξεις της Ανδρικής ομάδας του ΑΠΟΠ, άπαντες στο ΠΑΦΙΤΙΚΟ σωματείο υποβλήθηκαν σε τεστ κορωνοϊού, με τα αποτελέσματα να είναι όλα αρνητικά!

Διαβάστε την σχετική ενημέρωση του ΑΠΟΠ:

Το Σωματείο μας, ενημερώνει ότι έχουν ολοκληρωθεί όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, σύμφωνα με τα σχετικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας και πάντοτε σε συνεννόηση με την ΚΟΚ, μετά τον εντοπισμό θετικού κρούσματος στην καλαθοσφαιρική μας ομάδα. Όλοι αθλητές της ανδρικής ομάδας του ΑΠΟΠ, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου αλλά και τα διοικητικά στελέχη του Τμήματος, έχουν υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR), με αρνητικό αποτέλεσμα.

Η ανδρική μας ομάδα, σύμφωνα και με το πρωτόκολλο της ΚΟΚ, έχει ήδη επιστρέψει στο γήπεδο για τις προπονήσεις της και σήμερα ολοκληρώνει την προετοιμασία της για τον αυριανό, εκτός έδρας αγώνα, με την ΕΘΑ Έγκωμης. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην κλειστή αίθουσα “Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία”, στις 18:30. Μένουμε ασφαλείς, τηρούμε τα μέτρα ατομικής προστασίας και συμπεριφερόμαστε υπεύθυνα!