Εκπέμπει “SOS” η ομάδα της Πέγειας!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Η πανδημία του κορωνοϊού έφερε τα αθλητικά σωματεία στο χείλος της οικονομικής καταστροφής. Ένα εξ αυτών και αυτό της Πέγειας 2014, το οποίο μέσω ανακοίνωσης του κάνει έκκληση για οικονομική στήριξη!

Διαβάστε λεπτομέρειες στην ανακοίνωση:

SΟS !!! Ελέω Κορονοϊού, Lockdown και της άδικης αντιμετώπισης προς τα σωματεία της Πάφου-Λεμεσού και γενικά σε ολόκληρη τη Πάφο, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να εκπέμπουμε και εμείς SΟS όπως και άλλα σωματεία για οικονομική στήριξη και βιωσιμότητα του σωματείου μας.

Δεν είναι ντροπή να πούμε ότι τον μήνα Νοέμβριο λόγω Lockdown χάσαμε τα πάντα, από χορηγούς μέχρι προπονήσεις γιατί το ήθελαν κάποιοι.

Η ομάδα πραγματοποιεί μια εξαιρετική πορεία και βρίσκεται στις 3 πρώτες θέσεις της Γ’ κατηγορίας, η ομάδα των νέων U19 είναι και αυτή στις 3 πρώτες θέσεις, η Ακαδημία είναι στελεχωμένη με 130 παιδιά, υπάρχει σχολή χορού, σχολή πάλης, ένα οίκημα και ένα 18μελές συμβούλιο στελεχωμένο από νέους της ΠΕΓΕΙΑΣ που προσφέρουν τα πάντα στη κοινωνία της Πέγειας και της Πάφου γενικότερα. Το ήθος του σωματείου είναι αναγνωρισμένο σε όλη τη Κύπρο εξου και το βραβείο ήθους που κέρδισε.

Οι νέοι που δραστηριοποιούνται σε αυτό προσφέρουν τα μέγιστα, εθελοντικά χωρίς κανένα όφελος και χάνοντας χρήματα και χρόνο για το καλό των παιδιών μας αφήνοντας τα μακριά από τις κακές συνήθειες και κρατώντας τα μέσω του ποδοσφαίρου στον αθλητισμό , προσφέρουν τα μέγιστα για το καλό της κοινωνίας, για το καλό του αθλητισμού, για το καλό της παράδοσης και των εθίμων του τόπου μας(όπως η μεγάλη εκδήλωση του χαρουπιού και πολλές άλλες εκδηλώσεις), για την ψυχαγωγία του κόσμου, για φιλανθρωπίες και συμμετέχουν ακόμα και σε διάφορα ευρωπαϊκά προγράμματα για τους νέους. Είναι κρίμα και άδικο να πάνε χαμένες στο κάλαθο όλες αυτές οι προσπαθείς όλων μας εν μια νυκτί.

Είναι κρίμα και άδικο να πεινάσουν οικογένειες ποδοσφαιριστών, προπονητών, υπαλλήλων του σωματείου. Είναι κρίμα και άδικο τα 130 παιδιά μας να μην μπορούν να έχουν ξανά την χαρά της προπόνησης την χαρά του αθλητισμού σε περίπτωση λουκέτου. Είναι κρίμα και άδικο τα παιδιά να μην είναι στο ποδόσφαιρο, στον αθλητισμό και να πάρουν τον κακό δρόμο και τις κακές συνήθειες.

Μέχρι σήμερα όλα κυλούσαν ομαλά και ήμασταν συνεπείς σε όλες μας τις υποχρεώσεις χωρίς να χρωστάμε σε κανένα, μέχρι που μας κτύπησε το Άδικο αυτό lockdown.

Δυστυχώς δεν έχουμε καθόλου στήριξη από τους φορείς της κυπριακής δημοκρατίας και από τις ομοσπονδίες οι οποίοι με τις λανθασμένες αποφάσεις τους θα διαλύσουν σωματεία και ακαδημίες. Φωνή βοώντος εν τη ερήμω.

Οι ευθύνες όλων αυτών είναι τεράστιες και πλέον όλα είναι σε ένα τεντωμένο σχοινί, σαν μια ωρολογιακή βόμβα. Η καταστροφή είναι δεδομένη.

Επειδή δεν υπάρχει στήριξη από την Κυπριακή Δημοκρατία και από τις Ομοσπονδίες, σε αυτή την δύσκολη στιγμή ζητάμε την στήριξη όλων εσάς, φορέων, επιχειρηματιών, φιλάθλων και κόσμου της Πέγειας και της Πάφου . Είναι θέμα βιωσιμότητας του σωματείου και είμαστε βέβαιοι ότι δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτή την προσπάθεια που ξεκινάμε από σήμερα. Ξέρουμε πως ο Πεγειώτης, ο Παφίτης έχουν τεράστια ψυχή και καρδιά και εκτιμούν το έργο που προσφέρουμε και επιτελούμε όλοι μας στο σωματείο προσφέροντας τα μέγιστα στη κοινωνία του τόπου μας, ξέρουμε ότι θα είναι στο πλάι μας για ακόμη μια φορά για να μπορέσουμε να κρατήσουμε ενεργά τα 2 γήπεδα στολίδια του Δήμου μας. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε μια μεγάλη μάχη και να σώσουμε το σωματείο βγαίνοντας εμείς νικητές και αυτοί που προσπαθούν να μας βάλουν ταφόπλακα ηττημένοι.

Πιο κάτω μπορείτε να βρείτε το τραπεζικό λογαριασμό (ελληνική τράπεζα) και το IBAN του Σωματείου όσοι από εσάς θέλετε να βοηθήσετε με διάφορες εισφορές και χορηγίες. Όσοι θέλουν να εγγραφούν και μέλη του σωματείου είναι €20 και θα έχετε και εσείς λόγο και φωνή.

Οι διαφημιστικές πινακίδες στο γήπεδο είναι στα €300 για όλη την χρονιά. Επίσης θα κυκλοφορήσει και Χριστουγεννιάτικο λαχείο για περισσότερη ενίσχυση και λειτουργεί και η boutique του σωματείου. Και η πιο μικρή εισφορά θα είναι μεγάλη και τεράστια για το σωματείο.

Για περισσότερες πληροφορίες και όσοι θέλετε να βοηθήσετε την προσπάθεια αυτή μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Πρόεδρο του σωματείου Χάρη Αρκαδίου στο 99527770 η τον ταμεία του σωματείου Λάμπρο Θεοδοσίου στο 99466626.

Αριθμός Λογαριασμού : 502-01-699055-01IBAN: CY81 0050 0502 0005 0201 6990 5501

Όνομα : PEYIA 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ