Χάρης Αρκαδίου: “Αδικούμαστε κατάφωρα με τα μέτρα της κυβέρνησης”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας ο πρόεδρος της Πέγειας 2014 κ. Χάρης Αρκαδίου έκφρασε την ανησυχία του για το μέλλον των σωματείων των μικρών κατηγοριών και τόνισε τις ανισότητες που δημιουργούνται με την απαγόρευση των προπονήσεων στις επαρχίες Πάφου και Λεμεσού.

Διαβάστε αναλυτικά όσα μας δήλωσε ο Χάρης Αρκαδίου:

“Τα σωματεία Πάφου και Λεμεσού των μικρών κατηγοριών της ΚΟΠ αδικούνται κατάφωρα μετά τα μέτρα της κυβέρνησης, καθώς δεν αφήνουν τις ομάδες μας να προπονηθούν παρά μόνο σε γκρουπ τεσσάρων ατόμων. Όπως καταλαβαίνετε δημιουργούνται ανισότητες στα πρωταθλήματα, καθώς στις άλλες πόλεις οι ομάδες προπονούνται κανονικά.

Εμείς εδώ στην Πέγεια δυσκολευόμαστε αφάνταστα με τις προπονήσεις και θεωρούμε ότι η απαγόρευση δημιουργεί πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων γιατί με την επανέναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα μας και όσες ομάδες δεν προπονούνται κανονικά θα έχουμε πάρα πολλά προβλήματα.

Ταυτόχρονα θέλω να επισημάνω και το γεγονός ότι πολλά σωματεία της Γ’ Κατηγορίας και γενικότερα των μικρών κατηγοριών βρίσκονται στα πρόθυρα της οικονομικής καταρρεύσεις στις εποχές που ζούμε. Τα έσοδα λόγω της πανδημίας είναι περιορισμένα και η ΚΟΠ πρέπει να βοηθήσει άμεσα τις ομάδες γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα βάλουν λουκέτο”.