Σάσα Γιοβάνοβιτς: “Η Κύπρος δεν πρέπει να ανησυχεί για την Εθνική Ανδρών”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων Σάσα Γιοβάνοβιτς. Ο Σερβοκύπριος προπονητής αναφέρθηκε στο παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με την Πορτογαλία, στο οποίο οι Ελπίδες μας ηττήθηκαν παρά την πολύ καλή εμφάνιση με 2-1.

Διαβάστε αναλυτικά όσα ανάρτησε:

Ένα παιχνίδι με κατώτερο αντίπαλο συνήθως δε δείχνει κάτι σημαντικό. Όταν όμως αντιμετωπίσεις έναν αντίπαλο κορυφαίου επιπέδου, μπορείς να δεις πολλά πράγματα.

Στους συνεργάτες μου ότι και να πω θα είναι λίγο, οπόταν θα πω μόνο ένα ευχαριστώ και ξέρετε εσείς τι σημαίνει αυτό.

Στους παίκτες (της Εθνικής Ελπίδων) θα πω τα εξής: Ήσασταν άψογοι σε όλα. Ότι είχαμε δουλέψει και ότι είχαμε πει να γίνει, έγινε! Δείξατε απέναντι σε μία κορυφαίου επιπέδου ομάδα ότι θα είστε εκεί τα επόμενα χρόνια και ότι η Κύπρος δεν πρέπει να ανησυχεί για την Εθνική Ανδρών. Συνεχίστε την σκληρή δουλειά στις ομάδες σας και όλα αυτά που δίνεται στο ποδόσφαιρο, αυτό θα σας το επιστρέψει και με το παραπάνω. Η επόμενη διοργάνωση είναι κοντά και πρέπει να είστε έτοιμοι. Η αναγνώριση από τον αντίπαλο είναι το καλύτερο που μπορεί να σας τύχει, και σας έτυχες προχθές (αγώνα με Πορτογαλία).

Στον φίλαθλο κόσμο της Κύπρου θα πω τα εξής: Υποστηρίξετε τους παίκτες, μας εκπροσωπούν όλους και παίρνουν δύναμη από εσάς. Αυτοί είναι οι πρώτοι που θέλουν να κερδίσουν και να μας δώσουν χαρά σε όλους και θέλουν στήριξη, ειδικά όταν τα πράγματα είναι δύσκολα! Στα εύκολα πάντα είναι όλα καλά.