Δοκιμάζεται στο Μαυροβούνιο απόψε η Κύπρος μας!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Η Εθνική  μας ομάδα των Ανδρών αντιμετωπίζει απόψε εκτός έδρας το Μαυροβούνιο. Ο αγώνας είναι για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Nations Leauge. Θα αρχίσει στις 21:45 με τηλεοπτική  μετάδοση από το ΡΙΚ

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες βράδυ με προπόνηση στο Στάδιο Gradski στην Ποντγκόριτσα, εκεί όπου θα γίνει η αποψινή αναμέτρηση. Όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά και είναι στη διάθεση του Ομοσπονδιακού μας τεχνικού Γιόχαν Βάλεμ.

Στην αποστολή βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Αντρέας Μακρής, Θωμάς Ιωάννου, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Χάρης Κυριάκου, Βασίλης Παπαφώτης,  Κωστάκης Αρτυματάς, Χρίστος Σιέλης, Χαράλαμπος Κυριάκου, Ιωάννης Πίττας, Φάνος Κατελάρης, Δημήτρης Δημητρίου,, Νεόφυτος Μιχαήλ, Ιωάννης Κούσουλος, Μαρίνος Τζιωνή, Ανδρόνικος Κακουλλής, Λοϊζος Λοϊζου, Χαράλαμπος Κυριακίδης, Γρηγόρης Κάστανος,  Άλεξ Γκόγκιτς, Νικόλας Ιωάννου, Ανδρέας Καρώ.

Το Μαυροβούνιο με νίκη τερματίζει πρώτο και ανεβαίνει στη Β’ Κατηγορία, όμως, κίνητρα έχει και η δική μας η Εθνική, η οποία σε περίπτωση νίκης, είναι πιθανόν να αποφύγει την τελευταία θέση του ομίλου. Το Μαυροβούνιο έχει 10 βαθμούς, το Λουξεμβούργο 9, το Αζερμπαϊτζάν 5 και η Κύπρος 4. Στον άλλο σημερινό αγώνα του ομίλου, το Λουξεμβούργο υποδέχεται το Αζερμπαϊτζάν. 

Τον αγώνα ορίστηκε να διαιτητεύσει ο Ισραηλινός  Eitan Shmuelevitz.