Σάσα Γιοβάνοβιτς: “Είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μας”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων Σάσα Γιοβάνοβιτς μετά την ήττα από την Πορτογαλία με 2-1 δήλωσε τα εξής:

«Από το ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας είχαμε τονίσει πως θέλουμε να παρουσιάσουμε ανταγωνιστικό πρόσωπο, να δώσουμε χρόνο σε παιδιά που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην επόμενη διοργάνωση, αλλά και στους ποδοσφαιριστές που ήταν μέλη αυτής της ομάδας από την αρχή της διοργάνωσης.

Ο απολογισμός από το τελευταίο μας παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια ομάδα υψηλού επιπέδου, καλύπτει σε μεγάλο βαθμό το στόχο που θέσαμε πριν έρθουμε εδώ στην Πορτογαλία.

Είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μας, έδωσαν πολλές δυνάμεις, κατέθεσαν ψυχή για την χώρα τους και έδειξαν ότι μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί και σε αγώνες με υψηλό βαθμό δυσκολίας. Από την άλλη, αισθάνομαι και στενοχωρημένος γιατί σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα θα μπορούσαν να πάρουν βαθμολογικό κέρδος.

Θέλω να τους ευχαριστήσω για την μεγάλη τους προσπάθεια όλες αυτές τις ημέρες που δουλέψαμε μαζί, όπως επίσης και τους συνεργάτες μου»