ΠΑΣΠ: “Καμία μετάδοση του ιού μέσα σε γήπεδο”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με ανακοίνωση του ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών στηρίζει το δικαίωμα των ποδοσφαιριστών/τριων σε Λεμεσό και Πάφο για προπόνηση, τονίζοντας παράλληλα ότι εντός αγωνιστικού χώρου δεν γίνεται μετάδοση του κορωνοϊού.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Μέχρι σήμερα στη Κύπρο είχαμε ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ μεταδόσεις του ιού σε:

Εταιρείες, Καφετέριες, Εστιατόρια, Βιομηχανίες, Σχολεία, Κλινικές, Νοσοκομεία, Ιατρεία, Οίκους Ευγηρίας, Κοινόβια, Γυμναστήρια, Αποδυτήρια και γενικά στους κλειστούς χώρους.

ΟΜΩΣ Κ-Α-Μ-Ι-Α ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ!

Σε όσους αγώνες είχαμε περιστατικά κρούσματος, μετά από τους απαραίτητους ελέγχους, ποτέ δεν μεταδόθηκε σε ποδοσφαιριστή μέσα στο γήπεδο (κάτι το εξαιρετικά σπάνιο όχι μόνο στη Κύπρο αλλά και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο).

Από τη στιγμή λοιπόν που οι αρμόδιοι δηλώνουν ότι τα μέτρα λαμβάνονται μετά από μελέτη των χώρων στους οποίους γίνεται η εξάπλωση του ιού, γιατί δεν επιτρέπονται προπονήσεις στο ανοικτό γήπεδο χωρίς τη χρήση αποδυτηρίων;

Στηρίζουμε το αίτημα όλων των ποδοσφαιριστών και ποδοσφαιριστριών, όλων των Κατηγοριών και όλων των ηλικιών, σε όλη την Κύπρο, για δικαίωμα στην προπόνηση. Στην ίδια πόλη επιτρέπονται 20 εργαζόμενοι μέσα σε γραφείο αλλά απαγορεύονται 20 ποδοσφαιριστές έξω στο γήπεδο!