ΚΟΠΕ: Συνεχίζονται τα πρωταθλήματα Α’ Κατηγορίας.. Αναβάλλονται της Β’

Από: Γιώργος Γεωργίου

Όπως ανακοίνωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Βόλεϊ), μετά τα νέα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση ενάντια στην περαιτέρω εξάπλωση του κορωνοϊού, τα πρωταθλήματα Α’ Κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών θα συνεχιστούν κανονικά σε όλες τις επαρχίες. Ταυτόχρονα πάρθηκε η απόφαση για αναβολή των παιχνιδιών στην Β’ Κατηγορία Ανδρών και Γυναικών σε όλη την Κύπρο.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΚΟΠΕ:

Μετά τα νέα μέτρα για την καταπολέμιση του COVID-19 (που έχουν ανακοινωθεί χθες βράδυ 11 Νοεμβρίου 2020), σε αναμονή της δημοσιοποίησης του σχετικού διατάγματος, η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, ενημερώνει ότι βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με το Υπουργείο Υγείας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργούνται στον χώρο της Πετόσφαιρας.

Υπενθυμίζονται τα ακόλουθα:1. Οι αγώνες των πρωταθλημάτων κάτω των 18 ετών (σε όλη την Κύπρο) έχουν αναβληθεί μέχρι νεωτέρας.2. Οι προπονήσεις των τμημάτων (κάτω των 18 ετών) επιτρέπονται και θα συνεχιστούν σε όλες τις πόλεις, με εξαίρεση την Λεμεσό και την Πάφο όπου απαγορεύονται.

3. Οι αγώνες πρωταθλημάτων και κυπέλλου Α’ Κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών συνεχίζονται κανονικά σε όλες τις επαρχίες, όπως και οι προπονήσεις των ομάδων.  Επιτρέπονται και οι διακινήσεις των αθλητών από/προς το γήπεδο για συμμετοχή σε προπονήσεις και αγώνες (με ειδική βεβαίωση από τα σωματεία τους)

4. Οι αγώνες πρωταθλημάτων και κυπέλλου Β’ Κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας σε όλες τις επαρχίες.  Η ΚΟΠΕ συνεχίζει την προσπάθεια για εξασφάλιση άδειας για προπονήσεις όλων των ομάδων Β΄Κατηγορίας ανδρών και γυναικών.

Η ΚΟΠΕ έχει προγραμματίσει συνάντηση με το Υπουργείο αύριο Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020 το πρωί για διευκρινήσεις στα νέα μέτρα και θα επανέλθει με νέα ανακοίνωση.