Έφυγε “αλώβητος” από την Δερύνεια ο Παφιακός!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Βόλεϊ Ανδρών ο Green Air Παφιακός, καθώς κέρδισε στην Δερύνεια την τοπική Αναγέννηση με 3-1 σετ. Η ομάδα της Πάφου “συγκατοικεί” στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Ανόρθωση με 15 βαθμούς.

Στο πρώτο σετ οι δύο ομάδες έδωσαν “μάχη” για κατάκτηση του καθώς μέχρι και τον τελευταίο πόντο το ενδιαφέρον ήταν τεράστιο. Πιο ψύχραιμη στο τέλος φάνηκε η ομάδα της Αναγέννησης, η οποίος πήρε προβάδισμα με 1-0 στα σετ με σκορ 26-24.

Το σύνολο του Κυριάκου Καμπερίδη αν και βρέθηκε από νωρίς με την πλάτη στον “τοίχο”, δεν αγχώθηκε και κατάφερε να απαντήσει αμέσως στο πρώτο κερδισμένο σετ της Αναγέννησης. Η ομάδα της Πάφου κέρδισε το δεύτερο σετ με 22-25 και ισοφάρισε σε 1-1.

Στο τρίτο σετ ο Παφιακός συνέχισε απ’ εκεί που σταμάτησε στο δεύτερο και με σκορ 21-25 ανέτρεψε τα εις βάρος του δεδομένο και πήρε προβάδισμα στο σκορ με 2-1 στα σετ.

Στο τέταρτο και τελευταίο όπως αποδείχθηκε σετ η ομάδα της Πάφου με “φόρα” από τα δύο σερί κερδισμένα σετ έκανε “πάρτι” στο παρκέ και με σκορ 17-25 κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα με 3-1 στα σετ.