ΚΟΚ: Συνεχίζεται η Basket League και η Α’ Γυναικών

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ανακοίνωση εξέδωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας σχετικά με τα νέα δεδομένα στον χώρο του μπάσκετ μετά και τα τελευταία περιοριστικά μέτρα που εξήγγειλε η Κυβέρνηση.

Διαβάστε λεπτομέρειες στην ανακοίνωση:

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει πως σε σχέση με τα νέα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί από το Υπουργείο Υγείας χθες το βράδυ (11/11), αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

 1. Όλοι οι αγώνες των πρωταθλημάτων και κυπέλου, κ14, κ16, κ18, Β1, Β2 και τροχοκαθίσματος, αναβάλλονται μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2020. Ισχύει για όλες τις επαρχίες.

2. Στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, σύμφωνα με το νεό διάταγμα, δεν επιτρέπονται προπονήσεις για τα τμήματα κ14, κ16, κ18, Β1, Β2 και τροχοκαθίσματος. Στις υπόλοιπες επαρχίες επιτρέπονται οι προπονήσεις για αυτά τα τμήματα

3. Τα πρωταθλήματα και το κύπελλο Basket League και Α κατηγορίας Γυναικών, συνεχίζουν κανονικά και έχουν ασφαλώς δικαίωμα για προπονήσεις και οι ομάδες στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου.  

Σημειώνεται επίσης ότι έχουν ζητηθεί διευκρινήσεις από τον ΚΟΑ ώστε να αποταθεί άμεσα στο αρμόδιο Υπουργείο, όσο αφορά το δικαίωμα μετακίνησης αλλά και του περιορισμού ώρας α) ομάδων για αγώνες από/προς την Λεμεσό και Πάφο, β) αθλητών και προπονητών από/προς Πάφο για αγώνες και προπονήσεις και γ) διαιτητών, κριτών, παρατηρητών και στατιστικής υπηρεσίας.