Επιστρέφει με κέρδος από το Παλαιομέτοχο ο Φοίνικας Αγ. Μαρίνας!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με τον βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές του επιστρέφει από το Παλαιομέτοχο ο Φοίνικας Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς, καθώς εξήλθε ισόπαλος με σκορ 1-1 κόντρα στην τοπική Δόξα. Ο αγώνας αφορούσε την 8η αγωνιστική της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ.

Καλύτερα στον αγώνα μπήκε η ομάδα της Γιαλιάς, η οποία είχε τρεις ευκαιρίες για να σκοράρει στο πρώτο 20λετπο, ωστόσο τις απώλεσε. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ισοζύγισαν τον αγώνα, ωστόσο καμία εκ των δύο ομάδων δεν κατάφερε να σκοράρει στο πρώτο 45λεπτο της αναμέτρησης.

Στην επανάληψη ο Φοίνικας έδωσε χώρο στους γηπεδούχους με στόχο να τους χτυπήσει στην κόντρα. Μάλιστα, η ομάδα του Στέλιου Σοφοκλέους θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο 65ο λεπτό, ωστόσο το δοκάρι δεν της το επέστρεψε.

Δέκα λεπτά αργότερα η Δόξα κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, βάζοντας δύσκολα στην ακριτική ομάδα. Παρά το σοκ, οι ποδοσφαιριστές του Φοίνικα δεν τα έβαλαν κάτω, αλλά πίεσαν για το γκολ της ισοφάρισης το οποίο ήρθε στα τελευταία λεπτά. Συγκεκριμένα ο Νικόλας Νικολάου από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα με πλασέ στα δίκτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1-.

Με την σημερινή ισοπαλία η ομάδα της Αγίας Μαρίνας έκανε τους βαθμούς της 9 στο πρωτάθλημα της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ.

Και ενώ