Πάφος FC: Τα δεδομένα για το ματς Κυπέλλου

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την ερχόμενη Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, η Πάφος FC θα κληθεί να αντιμετωπίσει σε νοκ-άουτ αγώνα Κυπέλλου στο στάδιο “Αντώνης Παπαδόπουλος” την ομάδα της Ανόρθωσης.

Μετά τα απανωτά κρούσματα κορωνοϊού εντός της ΠΑΦΙΤΙΚΗΣ ομάδας, ο Ντμίτρο Μιχαηλένικο καλείται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, καθώς η Πάφος FC θέλει την διάκριση μέσω τον θεσμό του Κυπέλλου.

Στα θετικά είναι η επιστροφή στην αγωνιστική δράση των Ακαλέ, Τόρρες και Χάντσινσον, οι οποίοι για διάφορους λόγους έμειναν εκτός τις περασμένες εβδομάδες. Αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με την Ανόρθωση κάνει ο Καμίλο Σαΐζ και ο Γιώργος Βαλεριάνος. Ο Ελλαδίτης μπακ αποκόμισε μυϊκό τραυματισμό από το παιχνίδι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και η συμμετοχή του στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Ταυτόχρονα, ο Ουκρανός τεχνικός της Πάφου δεν θα έχει στην διάθεση του 5 ποδοσφαιριστές λόγω κορωνοϊού.

Τέλος, στις προπονήσεις επέστρεψε ο Ράσιαν Χέμπερν-Μέρφι, ο οποίος δύσκολα θα βρίσκεται στην αποστολή για το ματς της Τετάρτης. Ο Άγγλος φορ έμεινε για αρκετό καιρό εκτός δράσης λόγω ενός τραυματισμού και η επιστροφή του στα γήπεδα αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις ερχόμενες εβδομάδες.