Μπήκε με το “δεξί” ο Διόνυσος Έμπας στο πρωτάθλημα!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με τον καλύτερο τρόπο άρχισε τις φετινές της υποχρεώσεις η ομάδα Ανδρών του Διόνυσου Έμπας, καθώς κέρδισε το Σάββατο (31/10) την Ολυμπιάδα Νεαπόλεως με 3-1 σετ, σε παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του Λυκείου Έμπας.

Διαβάστε λεπτομέρειες του αγώνα, αλλά και δηλώσεις από πλευράς Διόνυσου στην πιο κάτω ανακοίνωση του σωματείου της Έμπας:

Πολύ καλά ξεκίνησε η νέα αγωνιστική σεζόν για τον Α.Ο.Διόνυσο Έμπας στον πρώτο του αγώνα για το Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας Ανδρών με την νίκη του έναντι της Ολυμπιάδας Νεάπολης.

Ο αγώνας διεξάχθηκε σε ένα πολύ καλό κλίμα και από τις 2 ομάδες, χωρίς οποιαδήποτε προβλήματα και ιδιαίτερες δυσκολίες. Το τελικό αποτέλεσμα με νίκη 3(τρία) έναντι 1(ενός) αφήνει την ομάδα αρκετά ευχαριστημένη και μας δίνει κίνητρο να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο τις λεπτομέρειες και την τεχνική της ομάδας μας.

Όπως αναφέρει και ο Στέφανος Χριστοδούλου(Αρ.12), αρχηγός της ομάδας: “Είχαμε ένα ωραίο παιχνίδι και ξεκινήσαμε με το δεξί την χρονιά. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και μας αφήνει αρκετά ικανοποιημένους. Υπάρχει πολύ καλό υλικό στην ομάδα με συνδυασμό νεαρών και έμπειρων παιχτών πράγμα το οποίο θα βοηθήσει στην πραγματοποίηση των στόχων της ομάδας μας. Προσβλέπουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και γιατί όχι άνοδο μας στα σαλόνια της 1ης Κατηγορίας.”

Τέλος ο κ. Χαράλαμπος Φιλίππου, προπονητής της ομάδας αναφέρει ότι “έμεινε αρκετά ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και την απόδοση της ομάδας. Θα δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά για να πετύχουμε μια πολύ καλή πρόκριση με τελικό μας στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.”